Päivän horoskooppi sunnuntaina 19.3.

Olet tänään haluttua seuraa, vaaka – muista kuitenkin pitää kiinni rajoistasi. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

19.3. 1:30

OINAS

Onnettaret ovat sinulle suopeita. Mihin ikinä ryhdytkin, se sujuu helposti – ja yllät hyviin tuloksiin pienellä panostuksella. Rakkaudessakin lykästää.

HÄRKÄ

Nautit tänään eniten pienistä asioista, kiireettömyydestä ja läheistesi seurasta. Pidä niistä kiinni. Älä anna kenenkään ryövätä aikaasi omiin tarpeisiinsa.

KAKSONEN

Jos olosi on vetämätön tai iloton, kiinnitä huomiota elintapoihisi. Syö paremmin, lepää ja varaa aikaa mukaville asioille, niin pääset taas käyntiin.

RAPU

Rauhallinen päivä tarjoaa mahdollisuuden lepuuttaa niin mieltä kuin kehoakin. Voit sulatella viime aikojen tapahtumia ja suunnitella tulevaa.

LEIJONA

Perhe ja muut läheiset vievät nyt paljon aikaasi, mutta et pane pahaksesi. Koet sen antoisaksi, ja tunnet itsesi tärkeäksi ja rakastetuksi.

NEITSYT

Ahkeruutesi on ihailtavaa. Voisit kuitenkin välillä pohtia, kumpuaako se aidosta tekemisen halusta vaiko tarpeesta saada ihailua ja hyväksyntää muilta.

VAAKA

Sinua revitään nyt joka suuntaan: moni tuntuu kilpailevan seurastasi ja huomiostasi. Ota tämä hyvänä harjoituksena ja opettele asettamaan rajoja.

SKORPIONI

Edessäsi häämöttää jokin uusi kiinnostava haaste tai koitos. Nyt ehdit vielä laatia strategian ja kerätä voimia ennen kuin on aika ryhtyä tositoimiin.

JOUSIMIES

Raha-asiat askarruttavat. Älä siirrä totuuden kohtaamista vaan selvitä, missä mennään. Aktiivisen vastuun ottaminen tekee hyvää itseluottamuksellesi.

KAURIS

Jos osaat ottaa pienet vastoinkäymiset huumorilla, edessä on mukava sunnuntaipäivä. Jos taas suhtaudut niihin kuolemanvakavasti, siitä tulee yhtä kärvistelyä.

VESIMIES

Joku hakeutuu nyt läheisyyteesi. Anna uudelle tuttavuudelle mahdollisuus. Aika näyttää, millaiseksi suhde muotoutuu ja mihin kaikkeen siinä on aineksia.

KALAT

Henkinen vireesi on nyt fyysistä parempi. Onnistut ratkomaan visaisetkin pulmat leikiten. Ehkä voisit herätellä kehoasikin menemällä vaikka lenkille.

Lue lisää: Tiedätkö jo kuumerkkisi? Se voi paljastaa tunne-elämästä enemmän kuin tavallinen horoskooppi – katso tulkinnat jokaiselle merkille

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?