Päivän horoskooppi lauantaina 18.3.

Sisua ja malttia kehiin, kalat. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

18.3. 1:30

OINAS

Olet ottanut jättiharppauksen matkalla kohti unelmasi toteutumista. Voit olla ylpeä itsestäsi. Etsi joku samanhenkinen, jonka kanssa jakaa ajatuksia.

HÄRKÄ

Nyt ylös, ulos ja lenkille tai muuten ihmisten ilmoille! Luvassa on antoisia kohtaamisia, joista eräs osoittautuu aivan erityisen merkitykselliseksi.

KAKSONEN

Olet lennokkaalla tuulella. Saatatkin innostua panemaan viikonloppusuunnitelmasi uusiksi hetkessä. Muilla on suuria vaikeuksia pysyä kyydissäsi.

RAPU

Luvassa on elämyksellinen ja romantiikantäyteinen viikonloppu. Panosta laadukkaaseen yhdessäoloon valittusi kanssa. Sinkuillakin kipinöi.

LEIJONA

Uhkut energiaa. Jotta et aivan pakahtuisi, pura sitä fyysisesti vaikka tekemällä tavallista rankempi treeni tai suursiivous. Se selkeyttää ajatteluasi.

NEITSYT

Nosta elämän yksinkertaiset ilot kunniaan. Rentoudu ja nauti läheistesi seurasta, ulkoilusta, hyvästä ruuasta ja hauskasta konkreettisesta tekemisestä.

VAAKA

Kaipaat rauhaa. Ylimääräinen häslääminen kiristää nyt pinnaasi. Teet viisaimmin, kun etsit itsellesi rauhallisen sopen, jossa voit lepuuttaa hermojasi.

SKORPIONI

Jokin ihana yllätys sulostuttaa jo muutenkin onnistunutta viikonloppua. Akkusi ovat taas täynnä virtaa, ja jaksat panostaa tärkeisiin ihmissuhteisiisi.

JOUSIMIES

Tarkkuutta peliin! Olet tänään hajamielinen ja altis unohtelemaan asioita, myöhästelemään tai kadottamaan tavaroitasi. Ystävistä on iloa ja apua.

KAURIS

Joku tuottaa sinulle pettymyksen. Ennen kuin annat hänen kuulla kunniansa, pohdi, oletko kenties itse kohdistanut häneen epärealistisia odotuksia.

VESIMIES

Olet tyytyväinen ja osaat nähdä asioiden parhaat puolet, missä tilanteessa sitten oletkin. Muita positiivisuutesi viehättää, ja seurasi onkin nyt hyvin haluttua.

KALAT

Tiedät tismalleen, mitä haluat, mutta sen saaminen ei käy aivan helposti. Joku tuntuu nakkelevan kapuloita rattaisiin. Sisua ja malttia kehiin.

Lue lisää: Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 15.–21.3.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?