Päivän horoskooppi perjantaina 17.3.

Ystävien seura tulee tänään tarpeeseen, härkä! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

17.3. 1:30

OINAS

Olet säkenöivää seuraa ja täynnä riemua ja energiaa. Nyt kannattaa panostaa laatuaikaan ystävien ja rakkaiden kanssa hauskojen aktiviteettien parissa.

HÄRKÄ

Huvit ja velvollisuudet käyvät nyt kovaa kamppailua ajastasi. Ystävien seura tulee tarpeeseen, joten nipistä sille aikaa töiden lomassa vaikka väkisin.

KAKSONEN

Olet riehakkaalla tuulella. Saatat innostua törsäämään tai panna elämän muuten risaiseksi. Pidä toki hauskaa, mutta vältä sortumista ylilyönteihin.

RAPU

Vauhdista ja hauskoista käänteistä ei tule tänään pulaa. Mutta varo: riehakas meno lisää myös vahinkojen riskiä, joten pidä edes hippunen malttia matkassa.

LEIJONA

Ihmissuhteissasi puhaltavat lämpöiset tuulet. Uusia tuttavuuksia on helppo solmia, verkostoituminen sujuu kuin leikki, ja romantiikkaakin on ilmassa.

NEITSYT

Edessäsi on hieno ja yllätyksellinen päivä. Kulje aistit avoinna ja suuntaa huomiosi omista ajatuksistasi siihen, mitä ympärilläsi tapahtuu.

VAAKA

Olet nyt liiankin höveli. Lupailet helposti sellaista, mitä et pystykään pitämään. Asettele sanasi taiten ja käytä työkaluinasi malttia ja harkintaa.

SKORPIONI

Läheiset ihmissuhteet vaativat aikaasi ja huomiotasi. Olet itsekin tyytyväisempi ja tasapainoisempi, kun vietät tarpeeksi aikaa rakkaittesi parissa.

JOUSIMIES

Sinulla on nyt monta palloa ilmassa. Joudut ponnistelemaan tosissasi estääksesi niitä tippumasta maahan. Saat oppitunnin priorisoinnin tärkeydestä.

KAURIS

Seuraelämäsi on nyt poikkeuksellisen vilkasta ja antoisaa. Heittäydy hyvällä omallatunnolla sen pyörteisiin ja unohda hetkeksi arki. Olet sen ansainnut.

VESIMIES

Sinulla on selkeä näkemys siitä, miten asioita tulisi edistää, mutta jupinaa ja epäilijöitä riittää. Älä lannistu. Edelläkävijän rooli on aina hankala.

KALAT

Olet nyt tavallista avoimempi ja uteliaampi ja nautit eteesi tulevista uusista tuttavuuksista ja asioista. Ilosi ja innostuksesi tarttuvat muihinkin.

Lue lisää: Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 15.–21.3.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?