Päivän horoskooppi torstaina 16.3.

Tunteet tulevat – ja menevät, kalat! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

16.3. 1:30

KALAT

Kaipaat elämääsi jotain uutta, mutta muutos jännittää ja voi pelottaakin. Anna tunteiden tulla ja mennä, mutta älä anna niiden estää sinua toimimasta.

OINAS

Jokin elämänlaatuusi vaikuttava asia nousee esiin ja saattaa kaivata muutosta. Varaa aikaa sen pohtimiseen. Löydät paremman ratkaisun kuin uskotkaan.

HÄRKÄ

Et nyt anna parastasi henkisesti etkä fyysisesti ja tiedät sen itsekin. Löysäilystä saat vain tympeän olon, joten lopeta laiskottelu ja ryhdistäydy.

KAKSONEN

Joudut ristiriitaiseen tilanteeseen, jossa vastuu jännitteiden purkamisesta ja sopuratkaisun etsimisestä lankeaa sinulle. Suoriudut siitä tyylikkäästi.

RAPU

Päivä suosii kaikenlaista uudistumista. Mieti, mihin suuntaan haluat kehittyä ja pohdi sitten, millaisia käytännön toimia ja järjestelyitä se edellyttää.

LEIJONA

Jokin hieman hutiloiden hoitamasi asia nousee jälleen esiin. Tee se tällä kertaa huolellisesti ja loppuun asti, niin pääset siitä lopullisesti eroon.

NEITSYT

Saat paljon neuvoja, ja mielipiteisiisi yritetään vaikuttaa. Vaikka tarkoitus olisi hyvä, eksyt omalta polultasi, jos kuuntelet liikaa muiden ehdotuksia.

VAAKA

Tarvitset nyt älyllisesti tarpeeksi vaativia haasteita tai tylsistyt. Tarjoa siis aivoillesi pähkinöitä purtavaksi tai osallistu vaikka tietovisaan.

SKORPIONI

Sinusta voi nyt tuntua kuin olisit menettämässä jalansijasi. Älä turhaan panikoi äläkä tee mitään hätiköityä. Vaaraa ei ole, ja olosi tasoittuu pian.

JOUSIMIES

Vapaudenkaipuusi on suuri, etkä siedä juuri mitään itseesi kohdistuvia rajoituksia. Pyristelet sitä rajummin, mitä kovemmin joku koettaa sinua kahlita.

KAURIS

Asiat hoituvat tänään helposti ja nopeasti, joten nyt kannattaa saattaa loppuun sellaiset keskeneräiset hommat, jotka yleensä tuntuvat pakkopullalta.

VESIMIES

Jos jokin asia ei ota edetäkseen, on turha hakata päätään seinään. Suuntaa huomiosi välillä muualle ja tee jotain, joka sujuu vähemmillä vastuksilla.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?