Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 15.–21.3.

Tällä viikolla koittaa totuuden hetki, skorpioni! Me Naisten viikon horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tällä viikolla kullekin horoskooppimerkille.

15.3. 11:30

OINAS 21.3.–19.4.

Sinussa on nyt tavallistakin enemmän intoa ja paloa. Myös luovuutesi ja mielikuvituksesi käyvät täysillä kierroksilla. Tuloksia syntyy, mihin tahansa ryhdytkin, mutta tehokkuudestasi huolimatta sinunkaan aikasi ei riitä kaikkeen. Päätä, mihin panostat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jakso tuo parhaat puolesi esiin. Olet hyvin vetovoimainen ja saat vaivatta hurmattua muut puolellesi. Osaat ilmaista itseäsi vivahteikkaasti ja mielenkiintoisesti. Saatat myös innostua uudistumaan ulkoisesti ja kokeilla jotain aivan erilaista tyyliä.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Keskityt nyt mieluummin läheisimpiin ihmissuhteisiisi tai viihdyt omissa oloissasi isojen porukoiden tai rientojen sijaan. Vaikka päällisin puolin asiat olisivat ennallaan, sisälläsi kytee jo kipinä, joka enteilee jonkin uuden asian tai suhteen alkua.

RAPU 22.6.–22.7.

Jakso pakottaa sinut pois mukavuusalueeltasi, mutta se ei tarkoita sitä, ettei sinulla voisi olla hauskaa. Luvassa on jännittäviä kohtaamisia, uusien asioiden haltuun ottamista ja rohkeutta vaativia päätöksiä. Verkostoituminen käy helposti.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Olet spontaani, ja tunteet vievät sinut nyt helposti mennessään. Jakso on sosiaalisen elämän kannalta rikas ja yllätyksellinen. Keskustelut ovat syvällisiä, ja saatat huomata sydämesi sykkivän jollekulle, joka ei lainkaan vastaa romanttista ihannettasi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Mikäli olet etsinyt sopivaa kumppania hankkeeseen, nyt voi onnistaa. Saatat myös kohdata hengenheimolaisen muissa yhteyksissä. Uusi ystävyys tai romanssi saattaa saada alkunsa. Sinussa viriää halu oppia uutta, ja matkakärpänenkin voi puraista.

VAAKA 23.9.–22.10.

Jos hyvät aikomuksesi tai innostuksesi jonkin tavoitteesi suhteen joutuvat koetukselle, yritä etsiä motivaatiota vaikkapa lupaamalla itsellesi hieman ylimääräistä luksusta. Nyt ei missään nimessä pidä antaa periksi, sillä olet jo lähellä läpimurtoa.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Luovuutesi kukoistaa, mutta siinä on nyt tavallista vakavampi pohjasävy. Voisi olla hyvä idea yhdistää se vaikka johonkin työhön liittyvään projektiin. Ihmissuhteissasi on käsillä jonkinlainen totuuden hetki. Ehkä uskallat pukea ihastuksesi sanoiksi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Vaalit nyt erityisesti suhteita läheisiisi ja haluat viettää aikaasi heidän kanssaan. Viihdyt myös omissa oloissasi itsellesi mieluisten puuhien parissa akkujasi lataillen. Jakson loppupuolella uudet hankkeet ja seuraelämä alkavat jälleen kiinnostaa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Kepeät tuulet puhaltavat, ja elkeissäsi on nyt flirttiä ja leikkimielisyyttä. Nautit tavallista enemmän osaksesi tulevasta huomiosta ja säkenöit seurueiden keskipisteenä. Saatat nyt myös huomata olevasi tavallista kilpailuhenkisempi.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Kaipaat nyt elämääsi ennen kaikkea vakautta ja tyyneyttä. Sukulaisuussuhteet nousevat tavalla tai toisella jakson keskiöön. Ehkä pyrit lähentämään suhdettasi johonkuhun, josta tunnet etääntyneesi. Tiedossa on syvällisiä keskusteluja ja uskoutumisia.

KALAT 20.2.-20.3.

Kuljet nyt pää pilvissä etkä halua, että sinua häiritään arkisilla ongelmilla. Niiden laiminlyönti kostautuu kuitenkin myöhemmin, joten pyri löytämään sopiva tasapaino haaveilun ja toiminnan välille. Elät luovaa vaihetta, joka voi poikia jotain upeaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?