Päivän horoskooppi sunnuntaina 12.3.

Piristysruiske odottaa, vesimies! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

12.3. 1:30

KALAT

Uusi tuttavuus kiehtoo sinua. Voit saada hänestä inspiraatiota omiin pyrkimyksiisi. Kyseessä voi myös olla romanttinen kiinnostus. Hakeudu juttusille.

OINAS

Pieniä kommelluksia ja vastoinkäymisiä voi nyt tulla eteesi enemmän kuin tavallisesti. Mistään vakavasta ei ole kyse, mutta huumorintajuasi koetellaan.

HÄRKÄ

Jokin jo pitkään hautomasi haave ottaa vihdoinkin harppauksen kohti toteutumistaan ja palauttaa uskosi siihen, että kaikki on sittenkin mahdollista.

KAKSONEN

Sopiva määrä joutilaisuutta on omiaan herättämään luovuutesi horroksestaan. Älä siis kahmi liikaa tekemistä vaan nauti rennosta sunnuntaista.

RAPU

Ilmassa on suuria tunteita, ja jokin kohtaaminen voi osoittautua tulevaisuutesi kannalta hyvinkin merkitykselliseksi. Ole avoin ja vastaanottavainen.

LEIJONA

Jokin asia tai mielipide, jonka takana olet seissyt, ei enää tunnu lainkaan yhtä varmalta. Anna itsellesi lupa muuttaa mieltäsi ja toimia toisin.

NEITSYT

Olet uuden edessä ja saatat tuntea olosi epävarmaksi. Muista, että asiat tulevat eteesi yksi kerrallaan, ja sinulla riittää sekä kykyä että viisautta.

VAAKA

Tahdoit tai et, ajaudut tänään huomion keskipisteeksi. Mielipiteesi ovat kysyttyjä, ja sanoillasi ja esimerkilläsi on nyt tavallista enemmän painoarvoa.

SKORPIONI

Sinua revitään moneen suuntaan, mikä saa sinut hermostumaan tai potemaan riittämättömyyden tunnetta. Ota aikalisä ja hoida sen jälkeen asia kerrallaan.

JOUSIMIES

Asioiden hidas eteneminen tai muiden vitkastelu kismittävät ja saavat sinut lisäämään omaa vauhtiasi entisestään. Yhteentörmäyksiltä on vaikea välttyä.

KAURIS

Ota vastuu tyytyväisyydestäsi. Tee päivästä itsesi näköinen ja valitse, keiden kanssa haluat sen jakaa. Paneudu asioihin, jotka täyttävät sinut ilolla.

VESIMIES

Jokin yllätys antaa sinulle kaipaamasi piristysruiskeen. Kenties kohtaat kiinnostavan henkilön tai saat kimmokkeen uuteen harrastukseen tai projektiin.

Lue lisää: Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 8.–14.3.

Lue lisää: 11 kosmetiikkatuotetta, joihin ammattilaiset luottavat – mikään näistä ei maksa yli 20 euroa

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?