Päivän horoskooppi lauantaina 11.3.

Oletko tasapainossa, oinas? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

11.3. 1:30

KALAT

Vetovoimasi on melkoista, ja saat nyt haluamasi varsin vähällä vaivalla. Muut pyrkivät miellyttämään sinua. Älä kuitenkaan käytä sitä väärin hyödyksesi.

OINAS

Pyri löytämään tasapaino työn ja vapaa-aikasi välille. Pyhitä hyvällä omallatunnolla viikonloppu läheisillesi ja jollekin rentouttavalle puuhailulle.

HÄRKÄ

Karsi turhat riennot ja rauhoita viikonloppu akkujesi lataamiseen. Valitse seurasi ja tekemisesi niin, että ne antavat sinulle virtaa eivätkä vie sitä.

KAKSONEN

Jokin hauska yllätys piristää päivääsi, kunhan maltat järjestää sille tarpeeksi aikaa ja tilaa käydä toteen. Jätä siis aikatauluusi hieman väljyyttä.

RAPU

Energiatasosi on nyt matalalla, joten älä kuormita itseäsi vaan rentoudu jollakin itsellesi mieluisalla tavalla ja viettämällä aikaa hyvässä seurassa.

LEIJONA

Jos olet viime aikoina laiminlyönyt ystäviäsi, nyt on korkea aika paikata tilanne. Ole aloitteellinen ja järjestä jotakin mukavaa yhteistä tekemistä.

NEITSYT

Tänään ei kannata jäädä kotiin nököttämään. Ilmassa on romantiikkaa, ja kaikenlainen muukin sosiaalinen elämä on nyt erityisen hauskaa ja antoisaa.

VAAKA

Innostut helposti sinulle esitetyistä ehdotuksista ja oletkin viikonlopun jälkeen taas monta kokemusta rikkaampi. Kiinnitä huomiota rahankäyttöösi.

SKORPIONI

Sukulaisuussuhteet ovat jollakin tavalla päivän keskiössä. Voit joutua selvittämään jotain kiistaa tai käytännön asioita. Ole myönteinen ja rakentava.

JOUSIMIES

Olet fyysisesti hyvässä vireessä, ja seuraelämäsi kukoistaa. Sinua viedään nyt vikkelästi paikasta toiseen. Jokin ulkomaanmatkakin voi olla mahdollinen.

KAURIS

Pohdit ehkä, onko jokin asia tai suhde elämässäsi tullut tiensä päähän, vai olisiko sillä sittenkin vielä jotain annettavaa. Ole rehellinen itsellesi.

VESIMIES

Pelkäät epäonnistuvasi jossain tehtävässä ja pelaat siksi varman päälle. Rohkaistu ja uskalla ottaa riski. Samalla saat tilaisuuden kasvaa ja oppia.

Lue lisää: Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 8.–14.3.

Lue lisää: Mitä eroa on 3 ja 30 euron shampoolla? Neljä ammattilaista vastaa – ja yksi kertoo, mikä on shampoon maksimihinta

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?