Päivän horoskooppi perjantaina 10.3.

Kuulostele tunteitasi rauhassa, kauris! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

10.3. 1:30

KALAT

Luvassa on tavallista vauhdikkaampaa menoa. Saat osaksesi runsaasti huomiota. Eräs henkilö saattaa nousta aiempaa merkittävämpään rooliin elämässäsi.

OINAS

Saat osaksesi ihailua, joka kohdistuu henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi tai kykyihisi. Älä suotta esitä vaatimatonta, nauti ansaitusta huomiosta.

HÄRKÄ

Olet tarmokas ja aikaansaava, mutta teet viisaasti, jos et sovi itsellesi ennalta liikaa menoja ja tekemistä. Jätä tilaa spontaaneille päähänpistoille.

KAKSONEN

On tullut aika riisua ruusunpunaiset lasit ja nähdä tilanne sellaisena kuin se on. Kyse voi olla ihmissuhteesta tai muusta asiasta, joka ei vain toimi.

RAPU

Jonkin tavoitteesi saavuttaminen voi hankaloitua, sillä eteesi ilmestyy nyt toinen toistaan houkuttelevampia kiusauksia. Luvassa on vaikeita valintoja.

LEIJONA

Olet nyt melko hajamielinen, joten älä haali liikaa tekemistä tälle päivälle. Tee mieluummin vähemmän mutta keskittyen. Joku kaipaa yhteydenottoasi.

NEITSYT

Läheiset ovat nyt tärkeysjärjestyksesi kärjessä, mikä tuo elämääsi seesteisyyttä ja merkityksellisyyden tunnetta. Näet paljon vaivaa rakkaidesi eteen.

VAAKA

Olet valovoimainen ja saat osaksesi ihailua, jonka rohkaisemana voit intoutua ylilyönteihin. Nauti suosiosta mutta pidä järki päässä ja jalat maassa.

SKORPIONI

Seuraelämä on vilkasta, ja päädyt helposti seurueiden ja tapahtumien keskipisteeksi. Joku saattaa nyt rohkaistua lähestymään sinua romanttisin aikein.

JOUSIMIES

Olet kuin tulta ja tappuraa ja reagoit tavallista voimakkaammin, jos tunnet itsesi nurkkaan ajetuksi. Älä kuumene liikaa tai menetät uskottavuutesi.

KAURIS

Tunteesi jotakuta kohtaan ovat muuttumassa, mikä voi hämmentää sinua. Kuulostele niitä rauhassa ennen kuin teet päätöksiä tai toimit niiden pohjalta.

VESIMIES

Onnetar on puolellasi etenkin rakkaudessa, joten nyt kannattaa panostaa parisuhteeseen tai lähestyä rohkeasti vaikkapa salaisen ihastuksen kohdetta.

Lue lisää: Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 8.–14.3.

Lue lisää: Muotitietoisilla on uusi suosikkipaita – edullinen perusvaate näyttää supertyylikkäältä

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?