Päivän horoskooppi torstaina 9.3.

Hyödynnä älyäsi ja charmiasi, rapu! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

9.3. 1:30

KALAT

Jokin onnenkantamoinen osuu kohdallesi, ja saat nauttia sen vaikutuksista vielä pitkään. Eräs henkilö kaipaa huomiotasi ja tuo sen myös selvästi julki.

OINAS

Ärryt, kun joku yrittää rajoittaa vapauttasi tai vaikuttaa tapoihisi toimia. Pahimman kiukun laannuttua saatat huomata hänen olleen osittain oikeassa.

HÄRKÄ

Jos jokin asia herättää mielenkiintosi, älä jää jahkailemaan vaan tartu siihen kaksin käsin. Kyse voi olla jostain sellaisesta, joka viitoittaa tulevaa.

KAKSONEN

Jonkin asian junnaaminen koettelee hermojasi. Kiukuttelu ei paranna tilannetta, joten sinun ei nyt auta kuin tyytyä odottamaan. Asia hoituu aikanaan.

RAPU

Saat venyä parhaimpaasi selviytyäksesi ylimääräisistä töistä ja ongelmista, joita kohdallesi tänään osuu. Hyödynnä älyäsi ja charmiasi, niin onnistut.

LEIJONA

Joku pyrkii nyt seuraasi. Kyseessä voi olla vanha tuttava tai ystävä, josta et ole kuullut pitkään aikaan. Kohtaaminen on yllättävä ja antoisa.

NEITSYT

Tyyni tapasi suhtautua ongelmiin ärsyttää jotakuta sellaista, joka kaipaa näyttävämpiä reaktioita. Pysy vain viileänä, hysterialla ei ratkota mitään.

VAAKA

Isompi hankinta saattaa tulla eteen. Älä anna muille liikaa sananvaltaa itsellesi tärkeässä asiassa. Tiedät, mitä haluat ja mitä olet valmis maksamaan.

SKORPIONI

Ilmassa on runsaasti romantiikkaa, joten ei ihmekään, jos työt ja velvollisuudet eivät yllä tärkeysjärjestyksesi kärkeen. Tee silti osasi mukisematta.

JOUSIMIES

Jokin väärinkäsitys suututtaa tai masentaa, mutta asian selvittyä mielialasi kohoaa nopeasti. Olet luova ja nopea käänteissäsi ja saat paljon aikaan.

KAURIS

Jokin puolitiehen jäänyt asia palaa kummittelemaan. Hoida se alta pois turhia pähkäilemättä. Saat hienon tilaisuuden, joka edellyttää nopeita toimia.

VESIMIES

Kauniit sanat ja suuret lupaukset saavat sinut lähtemään mukaan johonkin sellaiseen, johon et yleensä suostuisi. Lopputulos yllättää sinut perin pohjin.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?