Päivän horoskooppi keskiviikkona 8.3.

Miten olisi pieni irtiotto, neitsyt? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

8.3. 1:30

KALAT

Luovuutesi on huipussaan, joten ilmennä sitä rohkeasti elämäsi eri osa-alueilla. Osaat nyt tehdä sekä omastasi että läheistesi elämästä hauskempaa.

OINAS

Jokin ihmissuhde voi nyt aiheuttaa päänvaivaa. Hurmaamisyrityksesi karahtavat kiville, eivätkä selittelyt tepsi. Kokeile rehellisyyttä ja avoimuutta.

HÄRKÄ

Älä loukkaa muiden tunteita vain kostaaksesi jonkin kärsimäsi vääryyden. Toisin kuin ehkä luulet, se ei kohenna oloasi vaan toimii juuri päinvastoin.

KAKSONEN

Jokin tuore oivallus auttaa sinua näkemään mieltäsi askarruttaneen pulman uudelta kantilta ja etsimään siihen ennakkoluulottomasti luovia ratkaisuja.

RAPU

Sinua houkutellaan mukaan monenlaisiin rientoihin. Valitse vain ne, joihin haluat aidosti mukaan, sillä liian hektinen meno kääntyy helposti stressiksi.

LEIJONA

Uhkut päättäväisyyttä, eikä sinua käy pysäyttäminen, vaikka olisit pyyhältämässä täyttä häkää väärään suuntaan. Hauskuutta ja vauhtia ainakin riittää.

NEITSYT

Pieni irtiotto tai ympäristönvaihdos tekisi nyt terää. Pyri saamaan hieman etäisyyttä meneillään oleviin asioihin, niin näet tilanteen uudessa valossa.

VAAKA

Olet rempseällä tuulella ja haluat tehdä jotain arjestasi poikkeavaa. Ota rohkeasti kontaktia kiinnostaviin ihmisiin ja suo itsellesi uusia elämyksiä.

SKORPIONI

Jos mielesi on viime aikoina ollut kehoasi aktiivisempi, nyt kannattaa saattaa tilanne tasapainoon. Jokin päätäsi vaivannut asia ratkeaa onnellisesti.

JOUSIMIES

Älä anna ivallisten tai ankeiden ihmisten latistaa hyvää tuultasi vaan porskuta eteenpäin valitsemallasi tiellä. Osa ilostasi tarttuu ehkä heihinkin.

KAURIS

Kohtaaminen, joka alkuun voi tuntua merkityksettömältä, osoittautuu myöhemmin hyvin tärkeäksi ja voi vaikuttaa tulevaisuuteesi enemmän kuin uskotkaan.

VESIMIES

Jokin hankala asia ratkeaa kannaltasi suotuisasti. Muista kiittää heitä, jotka ovat tehneet osansa asian eteenpäin viemisessä. Ilmassa on romantiikkaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?