Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 8.–14.3.

Tuleva viikko on skorpionille yhtä rakkauden riemujuhlaa! Me Naisten viikon horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tällä viikolla kullekin horoskooppimerkille.

8.3. 11:30

OINAS 21.3.–19.4.

Tunnelma tiivistyy, ja asiat kirkastuvat vähä vähältä, jolloin sinun on helpompaa nimetä aiemmin epämääräisiltä vaikuttaneita tunnetiloja, toiveita tai pelkojasi. Tämä tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden ryhtyä konkreettisiin toimenpiteisiin niiden suhteen.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Elät ennen kaikkea karsimisen ja valintojen aikaa. Saatat nyt huomata, että jokin aiemmin tärkeältä tuntunut asia tai henkilö on menettänyt merkitystään elämässäsi ja että aito kiinnostuksesi kohdistuu johonkin uuteen, ehkä yllättäväänkin, kohteeseen.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Jakso on kaksijakoinen, sillä toisaalta olet erittäin järkevä ja järjestelmällinen ja toisaalta kuulet intuitiosi kuiskivan entistä selvemmin ja uskallat haaveilla aiempaa isommin. Kun et odota valmiita vastauksia heti, jakso tarjoaa sinulle paljon.

RAPU 22.6.–22.7.

Mikäli olet koettanut kieltää jonkin tunteen tai toiveen, nyt se nousee pintaan niin voimakkaasti, ettei peittely enää onnistu. Luovuutesi roihuaa, ja se valaa myös rohkeutta ilmaista itseäsi ja tavoitella haaveitasi entistä avoimemmin.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Erotat hyvät tilaisuudet ja ideat huonoista ja olet tavallista valikoivampi myös sen suhteen, keitä päästät lähellesi ja kenelle avaudut ajatuksistasi. Jos olet aloittelemassa jotain isompaa hanketta, nyt sille on myös otollinen hetki hakea rahoitusta.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Läheiset ihmissuhteesi ovat nyt tärkeysjärjestyksesi kärjessä. Olet valmis ottamaan enemmän vastuuta omasta roolistasi suhteen rakentamisessa ja tarvittaessa muuttamaan käytöstäsi ja panemaan rakkaasi tarpeet omiesi edelle. Lämpöä ja lempeä riittää.

VAAKA 23.9.–22.10.

Olet löytämässä sisäisen voimasi ja innostut kenties testaamaan rajojasi sekä fyysisesti että henkisesti. Itseluottamuksesi on kohdillaan, ja haluat vihdoin herättää ja ottaa käyttöön uinuvan potentiaalisi, jonka olemassaolon olet aavistanut jo kauan.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Jakso on rakkauden riemujuhlaa, mutta vain mikäli osaat olla aito ja vastaanottavainen. Turhanpäiväiset ihmissuhdepelit ja muu esittäminen ovat tuomittuja epäonnistumaan. Viimeistään nyt sinun on syytä tehdä selväksi itsellesikin, kuka olet ja mitä haluat.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Jakso sisältää puhdistavia ja vapauttavia kokemuksia. Jokin menneisyyden asia tai suhde saattaa nousta pintaan. Älä yritä lakaista sitä maton alle vaan kohtaa se suoraan ja rehellisesti. Huomaat, että aika on tuonut viisautta, ja näet asiat laajemmin.

KAURIS 22.12.–20.1.

Olet itsesi armottomin piiskaaja ja arvostelija. Sille on nyt aika panna stoppi ja opetella suhtautumaan itseensä rakastavammin ja sallivammin. Unohda hetkeksi tulosten tavoittelu ja anna enemmän tilaa luovalle puolellesi ja puhtaalle hauskanpidolle.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Elämäsi on monellakin tavalla muuttamassa muotoaan. Siinä missä monen muun pää voisi mennä pahasti pyörälle, sinä onnistut luovimaan tyylikkäästi kovassakin aallokossa. Olet tavalla tai toisella luomassa nahkaasi ja löytämässä jotain aivan erityistä.

KALAT 20.2.-20.3.

Olet astumassa isompiin saappaisiin tai ottamassa muuten näkyvämpää roolia jollain elämäsi osa-alueella. Vaikka tiedät, mitä haluat, voi uskonpuute ajoittain ottaa vallan. Muista, että kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, voit myös edetä pienin askelin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?