Päivän horoskooppi tiistaina 7.3.

Mikä painaa mieltäsi, kaksonen? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

7.3. 1:30

KALAT

Olet mainiossa vireessä, ja jos vielä onnistut yhdistämään voimasi jonkun yhtä rohkean ja idearikkaan kumppanin kanssa, voitte päästä hyvinkin pitkälle.

OINAS

Joku koettaa horjuttaa itseluottamustasi tai kyseenalaistaa valintojasi. Älä anna hänen mielipiteilleen liikaa painoarvoa. Tiedät, mitä olet tekemässä.

HÄRKÄ

Jonkun läheisesi toiminta hämmästyttää sinua. Selvitä itsellesi, mikä hänen perimmäinen motiivinsa on, niin alat ymmärtää paremmin, mitä hän tavoittelee.

KAKSONEN

Jokin tuleva muutos painaa mieltäsi. Suhtaudu siihen luottavaisesti äläkä suotta maalaile turhia uhkakuvia. Lopputulos voi ylittää odotuksesi.

RAPU

Välttyäksesi turhalta draamalta ja kinastelulta sinun kannattaa tänään suostua jonkinlaisiin kompromisseihin. Pidä kuitenkin kiinni omista arvoistasi.

LEIJONA

Lähelläsi on joku, jolla on huolia tai surua, vaikka hän pyrkiikin peittämään sen. Tarjoa tukeasi mutta älä yritä painostaa häntä väkisin avautumaan.

NEITSYT

Olet uskaliaalla tuulella ja valmis tekemään suuriakin muutoksia elämääsi. Ehkä voisit vihjaista aikeistasi heille, joihin suunnitelmasi vaikuttavat.

VAAKA

Älä juutu paikoillesi vain koska pelkäät mokaavasi. Ota haaste vastaan ja kurkota rohkeasti kohti uutta. Mahdollisista virheistä saat arvokasta oppia.

SKORPIONI

Sinulla on suuret luulot itsestäsi, ja niille löytyy myös katetta. Vetovoimasi puree, ja onni on myötä kaikissa pyrinnöissäsi. Tähtää rohkeasti korkealle.

JOUSIMIES

Hienotunteisuus on päivän sana, joten pidä kielesi kurissa äläkä sorru juoruiluun tai lörpöttele julki asioita, jotka on uskottu sinulle luottamuksella.

KAURIS

Joku tarkkailee tekemisiäsi. Kyse ei kuitenkaan ole halusta kritisoida. Hänen kiinnostuksensa pohjautuu ihailuun. Ota huomio kunnianosoituksena.

VESIMIES

Ilmassa on paljon tunteita, ja väärinkäsityksiltä on nyt vaikea välttyä. Sopua kannattaa kuitenkin tavoitella kaikin keinoin. Mene puolitiehen vastaan.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?