Päivän horoskooppi maanantaina 6.3.

Pysytkö nahoissasi, leijona? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

6.3. 1:30

KALAT

Itseluottamuksesi on huipussaan. Nyt kannattaa asettaa rima korkealle ja laatia suunnitelma, jolla lähdet tavoittelemaan jotakin uskaliasta unelmaasi.

OINAS

Ilmassa on nyt paljon tunteita ja jopa draamaa. Vältä ylireagointia ja pyri säilyttämään tyyneytesi, vaikka joku yrittäisi provosoida sinua suuttumaan.

HÄRKÄ

Mikäli haluat asioiden sujuvan, kuten olit suunnitellut, pidä tiukasti langat omissa käsissäsi äläkä jätä mitään sattuman varaan tai muiden kontolle.

KAKSONEN

Tukesi ja kannustuksesi tulevat jollekulle nyt enemmän kuin tarpeeseen. Sanoillasi on merkitystä enemmän kuin itse arvaatkaan. Osaat ajatella luovasti.

RAPU

Saat houkuttelevalta kuulostavan tarjouksen. Ennen kuin lyöt mitään lukkoon, pohdi hetki, millä tavoin suostuminen vaikuttaisi elämäsi eri osa-alueisiin.

LEIJONA

Suhtaudut asioihin tavallista suurpiirteisemmin. Innostut herkästi ja olet huoleton rahankäytön suhteen ja saatatkin langeta helposti heräteostoksiin.

NEITSYT

Sillä, mitä teet ja mitä sanot, on nyt enemmän painoarvoa kuin ehkä arvaatkaan. Saatat nyt hyvinkin jättää pysyvän jäljen johonkin asiaan tai henkilöön.

VAAKA

Jokin yllättävä menoerä voi sekoittaa budjettiasi, ja joudut turvautumaan säästöihisi tai muuhun varasuunnitelmaan. Notkahdus on kuitenkin väliaikainen.

SKORPIONI

Jokin muutos sekä houkuttaa että pelottaa. Luo itsellesi turvaverkko ja tukeudu luotettavina pitämiisi ihmisiin, joiden tiedät tahtovan sinun parastasi.

JOUSIMIES

Kaipaat lisää vapautta ja elintilaa. Tee jotain vain omaksi iloksesi ja karsi nurkistasi turhaa roinaa. Pieni maisemanvaihdoskin voisi olla paikallaan.

KAURIS

Kasaantuneet työt verottavat jaksamistasi ja mielialaasi. Älä heittäydy marttyyriksi vaan pyydä apua tai siirrä suosiolla osa hommista myöhemmäksi.

VESIMIES

Karta turhia kiistoja ja valtataistelua, sillä voit käyttää energiasi paremminkin. Keskity luomaan ja vaalimaan positiivista ja rakentavaa ilmapiiriä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?