Päivän horoskooppi sunnuntaina 5.3.

Ilo löytyy tänään ihmisistä, jousimies! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

5.3. 1:30

KALAT

Sunnuntai suosii rohkeita päätöksiä ja ulostuloja. Panet tuulemaan ja loistat osaamisellasi. Nyt sinulla ei mene sormi suuhun kiperissäkään paikoissa.

OINAS

Menosi on tänään hieman holtitonta. Kannattanee pitää kukkaron nyörit tiukalla ja nukkua ainakin yön yli ennen kuin suostut mukaan uusiin hankkeisiin.

HÄRKÄ

Joudut antamaan palautetta tai tekemään päätöksen, josta tiedät koituvan mielipahaa. Muistele, mitkä ovat ne syyt, jotka ovat johtaneet tilanteeseen.

KAKSONEN

Keskity kaikkeen sellaiseen, mikä on olennaista ja merkitsee sinulle aidosti jotakin. Älä yritä miellyttää kaikkia. Se on tuhoon tuomittu yritys.

RAPU

Ilmassa on nyt paljon romantiikkaa. Onni suosii rohkeaa, ja tänään on erityisen hyvä päivä tehdä aloitteita ja vaikkapa lähestyä ihastuksesi kohdetta.

LEIJONA

Olet levoton ja hermostunut. Liikunta ja luonnossa oleskelu rauhoittavat oloasi, joten kannattaa suunnata mieluummin lenkille kuin juhliin tai someen.

NEITSYT

Pidät kunnia-asianasi vastata sinuun kohdistuviin odotuksiin. Toisinaan on kuitenkin paikallaan pohtia niiden kohtuullisuutta ja hellittää hieman.

VAAKA

Mikäli olet laiminlyönyt itsestäsi huolehtimisen, aloita se tänään. Tee jotain, joka antaa iloa ja kohentaa hyvinvointiasi. Mielialasi nousee kohisten.

SKORPIONI

Intuitiosi on tavallistakin vahvempi, joten älä jätä sen viestejä huomiotta, vaikka ne tuntuisivat yllättäviltäkin. Jokin oivallus on syntymäisillään.

JOUSIMIES

Olet hieman vallaton, altis venyttämään rajoja ja törsäämään vailla huolta huomisesta. Ihmissuhteista on erityisen paljon iloa. Jokin yllätys odottaa.

KAURIS

Saat nyt osaksesi paljon huomiota ja ihailua. Olet inspiroiva esimerkki monelle, mutta joku saattaa nyt hautoa romanttisiakin haaveita sinun suhteesi.

VESIMIES

Luvassa on jokin koskettava elämys tai kohtaaminen, joka voi muuttaa elämääsi. Sydämesi puhuu nyt viisaampia kuin järkesi. Kuuntele ja seuraa sitä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?