Päivän horoskooppi torstaina 2.3.

Mihin olet menossa, oinas? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

2.3. 1:30

KALAT

Ihmissuhteesi kukoistavat, ja saat tuntea olosi tärkeäksi ja rakastetuksi. Jokin asumiseen liittyvä asia nousee ajankohtaiseksi. Edessä voi olla muutto.

OINAS

Luvassa on yllätyksellinen päivä, joten jätä aikatauluusi hieman joustonvaraa. Jokin hanke ei ota edetäkseen. Mieti, onko suunta ehkä sittenkin väärä.

HÄRKÄ

Keskeneräiset asiat stressaavat. Tee itsellesi palvelus ja hoida ne pois häiritsemästä. Toisin kuin luulet, se ei vie voimiasi vaan antaa lisää virtaa.

KAKSONEN

Jokin tapahtuma tai kohtaaminen sysää liikkeelle tunnemyrskyn, jonka tyyntymiseen tarvitset aikaa. Jälkeenpäin huomaat oivaltaneesi jotakin tärkeää.

RAPU

Olet anteliaalla ja pyyteettömällä tuulella etkä laske vaivojasi pyrkiessäsi auttamaan tai ilahduttamaan muita. Hyväntekeväisyys voisi olla juttusi.

LEIJONA

Olet fyysisesti hyvin vireä ja saatat innostua testaamaan rajojasi. Pieni varovaisuuden sana on paikallaan – varsinkin, jos olet vielä hieman ruosteessa.

NEITSYT

Iloasi himmentävät jonkun läheisesi huolet. Vaikka et varsinaisesti voikaan tehdä mitään asian hyväksi, tarjoa olkapää, johon nojata. Se auttaa paljon.

VAAKA

Jonkun käytös hämmentää, etkä tiedä, miten asiaan tulisi suhtautua. Kiinnitä huomiota siihen, ovatko hänen tekonsa ja puheensa ristiriidassa keskenään.

SKORPIONI

Et jää missään tilanteessa sanattomaksi, mutta jos haluat selvitä väittelystä voittajana, panosta enemmän faktoihin kuin tunteikkaaseen esiintymiseen.

JOUSIMIES

Jos hermosi kiristyvät aina samojen henkilöiden seurassa, on vain viisasta ottaa heihin pientä välimatkaa. Raha-asioissa on nyt syytä tarkkuuteen.

KAURIS

Jos meno tuntuu pinnistetyltä, anna suosiolla periksi ja keskity lepäämiseen. Panosta hyvinvointiisi, niin olet taas tuota pikaa entisessä vedossasi.

VESIMIES

Jokin uljas suunnitelma on alkanut hahmottua mielessäsi. Pidä se itselläsi ja kypsyttele sitä vielä kaikessa rauhassa ennen kuin mainostat sitä muille.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?