Päivän horoskooppi maanantaina 27.2.

Joku yrittää tuputtaa sinulle neuvojaan, jousimies. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

27.2. 1:30

KALAT

Kuuntele kehoasi. Se on viisas ja kertoo kyllä, mitä tarvitsee. Huolla niin ikään mieltäsi. Anna aivoillesi pähkinöitä purtavaksi ja tee tilaa luovuudelle.

OINAS

Joku uskoutuu sinulle ongelmistaan. Vaikka sinulla olisi tukuittain hyviä neuvoja jaettavaksi, ole hienotunteinen. Hän kaipaa ehkä vain kuuntelijaa.

HÄRKÄ

Sinuun kohdistuu nyt aiheetonta kritiikkiä, kun joku syyttää sinua omista möhläyksistään. Tee heti selväksi, ettet aio suostua hänen syntipukikseen.

KAKSONEN

Et voi välttyä huhupuheilta ja spekulaatioilta, mutta voit nousta tilanteen yläpuolelle. Jätä ne omaan arvoonsa äläkä jaa niitä eteenpäin.

RAPU

Tahdonvoimasi joutuu koetukselle. Hyvät aikomuksesi ovat vaarassa lentää romukoppaan, kun eteesi tulee toinen toistaan houkuttelevampia kiusauksia.

LEIJONA

Olet aloittamassa uuden vaiheen. Ota ne, joiden elämää muutos myös koskee, mukaan pohtimaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jaettuna ilo tuplaantuu.

NEITSYT

Kiinnitä huomiota hyvinvointiisi ja etenkin unen määrään ja laatuun. Älä venytä jaksamistasi äärirajoille. Kohtele itseäsi hyvin ja arvostaen.

VAAKA

Ihmissuhteissa voi esiintyä hämmennystä tai väärinkäsityksiä. Älä yritä arvailla muiden aivoituksia. Kysy suoraan – ja sano itsekin, mitä tarkoitat.

SKORPIONI

Viihdyt sopivan inspiroivassa seurassa. Mielipiteiden vaihtaminen ja ideoilla leikittely ruokkivat luovuuttasi ja antavat ajateltavaa pitkäksi aikaa.

JOUSIMIES

Joku yrittää tuputtaa neuvojaan, mutta niihin ei kannata kiinnittää liikaa huomiota. Tiedät itse parhaiten, mitä haluat ja mitä sen eteen pitää tehdä.

KAURIS

Erinäiset kommellukset koettelevat pinnaasi. Rento ja joustava asenne on nyt A ja O, sillä hermoilu ei saa asioita sujumaan yhtään sujuvammin.

VESIMIES

Joudut tekemään jonkin päätöksen nopealla aikataululla. Luota omaan arvostelukykyysi, niin hyvä tulee. Joku tuntee suurta kiinnostusta sinua kohtaan.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?