Päivän horoskooppi sunnuntaina 26.2.

Eikö jokin asia edisty, vaaka? Ota askel taaksepäin. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

26.2. 1:30

KALAT

Jotain mukavaa on tänään luvassa, mutta ei välttämättä mitään sellaista, mitä olet itse kaavaillut tapahtuvaksi. Sunnuntai on yllätyksiä täynnä.

OINAS

Jokin suunnitelmasi saa siivet alleen. Joudut punnitsemaan, onko se sitä, mitä todella haluat. Jos emmit, paina jarrua. Muussa tapauksessa anna palaa.

HÄRKÄ

Joku kaipaa nyt huomiotasi ja saattaa sortua sitä saadakseen varsin erikoisiinkin temppuihin. Saat hyödyllisen vinkin tai neuvon yllättävältä taholta.

KAKSONEN

Joudut kohtaamaan jonkin asian tai jonkun henkilön, jota olet jännittänyt etukäteen. Saat huomata, että pelkosi on ollut turhaa. Suoriudut upeasti.

RAPU

Romantiikannälkäsi mouruaa, joten ruoki sitä. Tee tunteesi tiettäväksi ihastuksesi kohteelle tai järjestä mielitietyllesi jokin romanttinen yllätys.

LEIJONA

Ystävyys on sunnuntaipäivän keskiössä. Saat tärkeää tukea joltakulta, joka haluaa aidosti sinun onnistuvan tavoitteissasi. Seurasi on kysyttyä ja arvostettua.

NEITSYT

Ajattelet nyt tavallista luovemmin. Jokin asia aukenee sinulle aivan uudella tavalla: äkkiä tiedät selkeästi, miten sen suhteen kannattaa toimia.

VAAKA

Jokin keskeneräinen asia ei ota edetäkseen, mikä kismittää sinua. Kenties lähestyt sitä väärästä kulmasta? Ota askel taaksepäin ja pyri hahmottamaan ongelma.

SKORPIONI

Päivä suosii monenlaisia neuvotteluja perheen sisäisistä säännöistä suuriin suunnitelmiin. Olet vahvoilla, kun pääset esittämään järkiperusteita.

JOUSIMIES

Pidä kiinni hatustasi, sillä nyt mennään eikä meinata! Älä anna vauhdin sokaista, vaan kasaa ajatuksesi vetäytymällä välillä hetkeksi omiin oloihisi.

KAURIS

Neuvokkuutesi ja järjestelmällisyytesi muodostavat tänään erityisen hedelmällisen parivaljakon. Saat junailtua jonkin hankalan tilanteen parhain päin.

VESIMIES

Sinut halutaan mukaan johonkin projektiin tai toimintaan. Vastaa myöntävästi. Uudet kokemukset ja tuttavuudet piristävät, ja saat mielekkyyttä elämääsi.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?