Päivän horoskooppi lauantaina 25.2.

Kaipaat lepoa, neitsyt – pyhitä viikonloppu itsellesi. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

25.2. 1:30

KALAT

Joku tai jokin lumoaa sinut tänään henkevyydellään ja kauneudellaan. Kyseessä on kenties erityisen hurmaava henkilö tai jokin koskettava taide-elämys.

OINAS

Olet ponteva ilmaisuissasi ja toimissasi ja viet asioita läpi rivakkaan tahtiin. Liika muiden käskyttäminen voi kuitenkin kääntyä pian sinua vastaan.

HÄRKÄ

Olet nostalgisella tuulella ja muistelet kaiholla jotain taakse jäänyttä. Löytyisikö sieltä sellaista, mistä olisi iloa tämänhetkisessäkin elämässäsi?

KAKSONEN

Itseoikeutettu paikkasi on nyt tapahtumien ja seurueiden keskipisteenä. Olet kuin kala vedessä kaikkialla, missä ihmiset kokoontuvat ja juttua piisaa.

RAPU

Kohtaamiset ovat viikonlopun parasta antia. Jokin niistä saattaa panna hyvässä mielessä pasmasi sekaisin. Varaudu yllätyksiin ja äkkikäänteisiin.

LEIJONA

Sohvannurkka voi nyt kutsua sinua puoleensa, mutta löhöily kannattaa jättää toiseen päivään. Tänään onni suosii rohkeita ja tarmokkaita toimenpiteitä.

NEITSYT

Olet kuormittunut ja kaipaat lomaa – tai edes vapaapäivän – saadaksesi levähtää. Suo se itsellesi. Kieltäydy turhista menoista ja pyhitä viikonloppu itsellesi.

VAAKA

Palat halusta päästä kertomaan eteenpäin jotain kuulemaasi. Ensin kannattaa varmistaa asian todenperäisyys. Ehkä juttu ei olekaan kertomisen arvoinen?

SKORPIONI

Ylpeytesi saa kolauksen, kun eteesi tulee asia, jota et osaa ratkaista. Pyydä rohkeasti apua. Sitä löytyy lähempää kuin uskotkaan. Opit samalla uutta.

JOUSIMIES

Rahat polttelevat taskussasi, ja mielesi tekee hankkia yhtä sun toista. Pohdi, mitä tarvetta yrität tyydyttää. Löytyisikö jokin törsäilyä parempi tapa?

KAURIS

Jokin kohtaaminen tai yhteydenotto yllättää iloisesti. Saatat myös kuulla hyviä uutisia tai saada myönteistä palautetta jostain tekemästäsi työstä.

VESIMIES

Olet nyt altis näkemään asiat ehkä liian myönteisessä valossa. Riisu ruusunpunaiset lasit ja kohtaa tosiasiat. Vain siten voit alkaa vaikuttaa niihin.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?