Päivän horoskooppi perjantaina 24.2.

Olet tavallista hajamielisempi, vesimies – pysy skarppina! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

24.2. 1:30

KALAT

Mielialasi on korkealla, ja virtaa riittää. Ilmassa on myös romantiikkaa. Jos olet parisuhteessa, siihen kannattaa nyt panostaa ja järjestää yhteistä toimintaa.

OINAS

Roolisi jossain hankkeessa on keskeinen, ja sinuun kohdistetaan paljon odotuksia. Pääset loistamaan osaamisellasi ja innostamaan muitakin esimerkilläsi.

HÄRKÄ

Älä oleta muiden arvaavan, mitä päässäsi liikkuu. Ilmaise selkeästi, mitä tarkoitat ja mihin pyrit. Huomaat, miten asiat selkenevät ja alkavat sujua.

KAKSONEN

Sattuma esittää tänään tavallista tärkeämpää roolia elämässäsi. Se saattaa heittää tiellesi henkilön tai asian, joka muuttaa päiväsi ja ehkä koko elämäsi suunnan.

RAPU

Sinun kannattaa kiinnittää enemmän huomiota raha-asioihisi. Perehdy siihen, paljonko rahaa tulee ja mihin se kuluu. Korjausliike voi olla paikallaan.

LEIJONA

Jokin pitkään auki ollut asia tai suunnitteluvaiheessa ollut hanke voi nyt saada hieman yllättävän, mutta sinun kannaltasi varsin edullisen ratkaisun.

NEITSYT

Jokin kotiin tai asumiseen liittyvä muutos alkaa olla ajankohtainen. Anna sen kypsyä rauhassa. Tiedät, mikä se on ja miten tahdot toimia, kun aika koittaa.

VAAKA

Mieti kahdesti, ennen kuin suostut sinulle esitettyyn pyyntöön. Kyseessä voi olla huomattavasti suurempi savotta kuin sinun annetaan aluksi ymmärtää.

SKORPIONI

Rakkauden tuulet puhaltavat, ja saatat nyt tempautua yllättävän romanssin pyörteisiin. Vakiintuneillakin lempi leimuaa tavallista isommalla liekillä.

JOUSIMIES

Olet mukavuudenhaluinen, ja laiskottelunhalu ottaa sinusta helposti vallan. Tee pakolliset työt alta pois ja ota sitten hyvällä omallatunnolla rennosti.

KAURIS

Siirtymiset nousevat jollakin tavalla pintaan. Ehkä suunnittelet matkaa tai joudut muusta syystä liikkumaan tavallista enemmän. Romantiikka kukoistaa.

VESIMIES

Olet nyt tavallista hajamielisempi, joten skarppaa tietoisesti ainakin liikenteessä. Tarkkuutta tarvitaan myös sovituissa aikatauluissa pysymisessä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?