Päivän horoskooppi torstaina 23.2.

Vaivaako epävarmuus, rapu? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

23.2. 1:30

KALAT

Jokin hankkeesi on nyt aivan erityisen hyvässä myötätuulessa. Tänään kannattaakin satsata siihen ja jättää takkuisemmin etenevät projektit odottamaan.

OINAS

Olosi on tänään rento ja positiivinen. Näin ollen olet sekä vastaanottavainen aidoille kohtaamisille että valmis jakamaan ajatuksiasi avoimesti toisten kanssa.

HÄRKÄ

Etenkin raha-asioissa mahdollisuudet ja haasteet sekoittuvat. Tarkkuus on paikallaan. Edessä voi olla jokin romanttinen yllätys tai kohtaaminen.

KAKSONEN

Saat panna luovuutesi, tietosi ja taitosi peliin suoriutuaksesi eteesi tulevista haasteista. Onnistut siinä upeasti. Palkitse itsesi jollain mukavalla.

RAPU

Olet tänään takajaloillasi. Saatat sortua mustasukkaisuuteen tai epäilemään muiden motiiveja. Siihen ei ole syytä, joten mieti, mistä epävarmuutesi kumpuaa.

LEIJONA

Joku läheisesi kokee tulleensa taholtasi laiminlyödyksi. Korjaa tilanne ensi tilassa. Kun pidät hyvää huolta ihmissuhteistasi, voit itsekin paremmin.

NEITSYT

Olet hieman ailahtelevaisella tuulella. Nyt kannattaakin pidättäytyä tekemästä isoja päätöksiä tunnekuohun vallassa. Odota, kunnes olo tasaantuu.

VAAKA

Saat elämäsi tilaisuuden, jota ei kannata heittää hukkaan. Pääset esittelemään kykyjäsi tai esiinnyt muuten eduksesi. Potentiaalisi pannaan merkille.

SKORPIONI

Joku käy hermoillesi, mutta teet viisaasti, kun et lankea hänen provosointiyrityksiinsä. Keskity omiin tekemisiisi. Jokin oivallus tekee tuloaan.

JOUSIMIES

Sinuun kohdistuu paljon toiveita ja odotuksia, mutta pieni paine on sinulle nyt vain hyväksi. Pääset kasvamaan täyteen mittaasi ja ylittämään itsesi.

KAURIS

Jos olet ajatellut aloittaa uuden hankkeen, tänään on hyvä päivä polkaista se käyntiin. Olet luova, vireä ja energinen, ja onnikin on nyt puolellasi.

VESIMIES

Kiinnitä erityistä huomiota tapaasi kommunikoida. Kun asettelet sanasi oikein, kaikki sujuu kuin tanssi. Töksäyttely johtaa päinvastaiseen tulokseen.

Lue lisää: Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 22.2.–28.2.

Lue lisää: Näistä emme luovu! Tavalliset naiset paljastavat 23 hiustuotetta, joihin luottavat arjessa

Lue lisää: Lohkeileeko kynsilakka? 6 vinkkiä, joista jo yhden vinkin noudattaminen auttaa pulmaan merkittävästi

Lue lisää: 4 julkkiskuvaa todistaa, että tässä on kevään kiistaton hittitukka – uskallatko sinäkin pätkäistä?

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?