Päivän horoskooppi keskiviikkona 22.2.

Tänään tarvitaan pitkää pinnaa, skorpioni! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

22.2. 1:30

KALAT

Intuitiosi toimii erityisen hyvin tänään. Käytä sitä kompassinasi, kun luovit yllättävissä tilanteissa ja arvioit, kuka on luottamuksesi arvoinen.

OINAS

On hyvä pitää kiinni periaatteistaan, mutta jos niihin takertuminen vie umpikujaan, joustaminen voi olla viisasta. Mieti kokonaisuutta, älä yksityiskohtia.

HÄRKÄ

Ajatuksenjuoksusi on nyt hieman tahmeaa. Mieti, onko elämäsi sittenkin liian hektistä ja kuormittavaa. Mitä voisit tehdä keventääksesi taakkaasi?

KAKSONEN

Sytyt nyt hyvin helposti uusista hankkeista ja tuttavuuksista. Innostus on vahvaa polttoainetta, mutta aivan jokaiseen ehdotukseen ei kannata tarttua.

RAPU

Joku saattaa nyt lietsoa draamaa tai yrittää sotkea sinut mukaan ongelmiinsa. Pidä tiukasti kiinni rajoistasi – äläkä anna tyypin sekoittaa ajatuksiasi.

LEIJONA

Kiinnitä enemmän huomiota rahankäyttöösi. Laadi budjetti ja pidättäydy siinä, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin. Joku kaipaa yhteydenottoasi.

NEITSYT

Jokin tiedonkulkua koskeva häiriö voi mutkistaa asioita. Sinun kannattaa tarkistaa, että viestisi ovat päässeet perille. Ole tarkkana raha-asioissa.

VAAKA

Jokin mieltäsi vaivannut asia ratkeaa tyydyttävällä, joskaan ei aivan tavanomaisella tavalla. Saat hyödyllisen oivalluksen ja opit uusia toimintatapoja.

SKORPIONI

Tänään tarvitaan huumoria ja pitkää pinnaa, sillä selkeilläkin asioilla on taipumusta mennä nyt solmuun. Kyse on onneksi vain mitättömistä pikkuharmeista.

JOUSIMIES

Palat halusta ladella suorat sanat jollekulle, jonka näet esteenä matkallasi kohti tavoitettasi. Malta mielesi. Hänellä on perusteltu syy käytökselleen.

KAURIS

Jokin työtä tai harrastusta koskeva projekti vaatii nyt paljon huomiotasi. Panoksesi on sen onnistumisen kannalta olennaisen tärkeää. Saat kehuja osaksesi.

VESIMIES

Jos jokin asia kaihertaa mieltäsi, on aika avata suu ja puhua asiat halki. Kunnon keskustelu puhdistaa ilmaa ja vapauttaa energiaa parempaan käyttöön.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?