Päivän horoskooppi tiistaina 21.2.

Riko rutiineja, kauris! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

21.2. 1:30

KALAT

Osaat hyödyntää luovuutta elämäsi eri osa-alueilla poikkeuksellisen hyvin. Tylsyydestä ei siis ole pelkoa. Sosiaalinen elämäsi on niin ikään vilkasta.

OINAS

Aikataulujen ja yhteisten sopimusten puitteissa pysyminen tuntuu olevan sinulle nyt varsin hankalaa. Ehkäpä vauhdin ja menojen vähentäminen auttaisi.

HÄRKÄ

Älä jämähdä paikoillesi, sillä se johtaa helposti alakuloon. Jokin pieni matka tai retki voisi piristää. Samoin hyvin valittu seura. Pysy liikkeessä.

KAKSONEN

Olet nopea, terävä ja varma otteissasi, joten saavutat nyt helposti haluamasi. Varo kuitenkin tallomasta muita jalkoihisi rynniessäsi kohti menestystä.

RAPU

Nosta kissa pöydälle ja ota mieltäsi painanut asia rohkeasti puheeksi. Ilma puhdistuu, ja huomaat, että sinun on taas huomattavasti helpompi hengittää.

LEIJONA

Kiinnitä huomiota elintapoihisi. Jos olet laiminlyönyt itsestäsi huolehtimisen, terästäydy nyt ja ala panostaa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiisi.

NEITSYT

Joku henkilö tai jokin asia syö energiaasi kohtuuttomasti. Asialle on pantava stoppi. Aloita ottamalla etäisyyttä ja pohdi, miten voit toimia jatkossa.

VAAKA

Moni keskeneräinen projekti odottaa, että saattaisit sen loppuun. Valitse niistä yksi ja hoida se kunniakkaasti maaliin. Löydät jälleen tekemisen ilon.

SKORPIONI

Luvassa on tänään hienoja kohtaamisia, kunhan vain älyät pitää silmäsi ja korvasi auki etkä kulje sumussa. Saatat kokea varsinaisen ahaa-elämyksenkin.

JOUSIMIES

Kurinalaisuus ja rutiineissa pysyminen eivät ole vahvinta aluettasi, mutta niitä on nyt hyvä harjoitella, mikäli mielit saavuttaa jonkin tavoitteesi.

KAURIS

Riko rutiinejasi ja pyri näkemään elämäsi tuorein silmin. Se auttaa sinua hahmottamaan, mitkä asiat elämässäsi toimivat ja mistä olet jo kasvanut ulos.

VESIMIES

Saat tunnustusta kyvyistäsi – ja sinulle tarjotaan aiempaa isompaa roolia jossain hankkeessa. Jos elämäntilanteesi suinkin sallii, ota haaste vastaan.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?