Päivän horoskooppi maanantaina 20.2.

Vedä henkeä, kalat! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

20.2. 1:30

KALAT

Ponnistelusi alkavat kantaa hedelmää – ja pääset nauttimaan pitkäjänteisen työsi tuloksista. Nyt saat ottaa hetken kevyemmin ja vetää kunnolla henkeä.

OINAS

Olet kohonnut sellaiseen asemaan tai saavuttanut jotakin niin hienoa, että se herättää kateutta. Älä piittaa happamista kommenteista, nauti menestyksestäsi.

HÄRKÄ

Suhteesi erääseen henkilöön syvenee tai muuttaa muotoaan. Ihmissuhteissasi on muutenkin menossa rikas ja täyteläinen jakso. Kumppanuus on arvossaan.

KAKSONEN

Jokin arkeesi vaikuttava muutos tekee tuloaan. Älä toimi hätiköiden vaan selvitä kaikessa rauhassa eri vaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet.

RAPU

Jokin keskeneräinen asia nousee taas käsittelyyn. Pyri kohtaamaan se viileästi ja faktoihin keskittyen. Liiat tunnekuohut heikentävät arvostelukykyäsi.

LEIJONA

Ripeä toimintasi pelastaa jonkin asian tai tilanteen menemästä mönkään. Ota kursailematta kiitokset vastaan. Jokin hankkeesi on hyvässä myötätuulessa.

NEITSYT

Jokin tapahtuma avaa silmäsi ja saa sinut näkemään asiat uudessa valossa. Alkuhämmennyksestä selvittyäsi tiedät tarkalleen, miten nyt kannattaa toimia.

VAAKA

Itsekurisi on nyt poikkeuksellisen hyvä, joten jos olet suunnitellut vaikkapa kuntokuuria tai muuta kunnianhimoista projektia, tänään on hyvä aloittaa.

SKORPIONI

Tänään ei ehkä kannata sanoa ääneen sitä, mikä ensimmäisenä mieleen juolahtaa. Tiellesi osuu nyt erityisen paljon herkkähipiäisiä mielensäpahoittajia.

JOUSIMIES

Olet virkeä ja tunnet houkutusta monenlaiseen tekemiseen. Nauti kaikesta, mitä onnistut päivääsi mahduttamaan, energiasi ei tunnu nyt vähällä ehtyvän.

KAURIS

Puoleesi käännytään pulmatilanteissa tai kun kaivataan lohduttavaa olkapäätä. Autat mielelläsi, mutta katso samalla, ettei se vie liikaa omia voimiasi.

VESIMIES

Liikut nyt syvissä vesissä – ja mielesi askaroi isojen kysymysten parissa. Jos tuntuu että vastauksia ei löydy, nouse välillä pintaan ja haukkaa happea.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?