Päivän horoskooppi lauantaina 18.2.

Asiat edistyvät, vesimies! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

18.2. 1:30

VESIMIES

Päivä suosii kommunikointia. Olet varma puheissasi. Kun huomaat, että sinua myös kuunnellaan, innostut entisestään. Kykenet nyt edistämään monia asioita.

KALAT

Jokin uusi projekti on alkamassa. Se vaatii sitoutumista, sillä tuloksia on luvassa vasta jonkin ajan kuluttua, mutta palkinto maksaa taatusti vaivan.

OINAS

Ideasi ottavat nyt hienosti tuulta alleen, mikä tekee päivästäsi mukavan ja vaivattoman. Tänään kaikki sujuu kuin tanssi, joten kannattaa tähdätä korkealle.

HÄRKÄ

Pinnasi kiristyy – ja ärsyynnyt, mikäli asiat eivät edisty, vaikka olet hoitanut oman osasi moitteettomasti. Ole silti rakentava kritiikkiä antaessasi.

KAKSONEN

Olet impulsiivisella tuulella, mikä heijastuu ihmissuhteisiisi sekä työssä että kotona. Muista, että toimillasi ja sanoillasi on seurauksensa.

RAPU

Tunne-elämäsi ja viehätysvoimasi ovat huipussaan, ja sosiaalinen elämä vie mukanaan. Tylsät kotihommat jäävätkin viikonloppuna vähemmälle huomiolle.

LEIJONA

Arkiset ongelmat saavat sinut tuntemaan olosi alavireiseksi. Kaipaisit pientä irtiottoa. Tee jotain sellaista, joka nostaa sinut harmien yläpuolelle.

NEITSYT

Hyvä päivä ratkoa pulmia, laatia suunnitelmia ja esitellä ideoita. Olet henkisesti vireä, mutta fyysisesti tunnet ehkä olosi hieman vetämättömäksi.

VAAKA

Juuri mikään ei tänään tahdo sujua ilman vastoinkäymisiä. Unohda siis uroteot ja tyydy tekemään vain välttämättömin. Huomenna voit yrittää uudelleen.

SKORPIONI

Olet kärkkäällä tuulella ja haastat kernaasti keskustelukumppaneitasi sanalliseen mittelöön. Kaikilla ei ole siihen halua, joten muista tilannetaju.

JOUSIMIES

Jokin omaisuuteen liittyvä asia ratkeaa sinulle suotuisasti, mikä voi herättää kateutta. Älä silti anna sen himmentää iloasi. Et ole toiminut väärin.

KAURIS

Otat nyt vapauksia ja murtaudut ulos rutiineistasi. Se kannattaa, sillä tuore tuttavuus antaa vastakaikua ideoillesi ja auttaa sinua avaamaan uusia ovia.

Lue lisää: Yhtä merkkiä odottaa jalat alta vievä kokemus – ystävänpäivähoroskooppi kertoo, kenelle on tarjolla rakkauden huumaa

Lue lisää: Tällaiset 330 euron jättikengät ovat nyt muotiväen suosiossa – 5 esimerkkiä, miten ne stailataan arkiasuihin

Lue lisää: Voiteiden suurkuluttaja testasi yövoiteet ja -naamiot – 9 tuotteen joukosta löytyi yksi, jolla saa kuulaan ja kostean ihon

Lue lisää: Hiuslenkki hukassa? Pamela Andersonin stringikikka todella toimii – nerokas niksi on usein kauneustoimittajankin käytössä

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?