Päivän horoskooppi torstaina 16.2.

Jospa nautiskelisit olostasi, härkä! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

16.2. 1:30

VESIMIES

Sanavalmiutesi ja hauskuutesi ilahduttavat kanssaihmisiäsi, mutta pidä huoli, ettet jää roolisi vangiksi. Anna välillä muidenkin loistaa parrasvaloissa.

KALAT

Jokin omaan tai läheisesi terveydentilaan liittyvä asia askarruttaa mieltäsi. Murehtimalla pulma ei kuitenkaan ratkea, joten asiaan kannattaa paneutua.

OINAS

Jokin asia ei nyt ota onnistuakseen, mikä harmittaa. Siirrä se hetkeksi sivuun ja yritä löytää muuta ajateltavaa. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

HÄRKÄ

Viihdyt hyvin nahoissasi, ja elämäsi eri osa-alueet ovat miellyttävässä tasapainossa. Nyt on hyvä päivä vain nojata taaksepäin ja nautiskella olostaan.

KAKSONEN

Älä vello menneissä asioissa vaan kiinnitä tietoisesti huomiosi nykyhetkeen. Saat tänään jonkin lahjan, kunhan pysyt valppaana ja huomaat, mikä se on.

RAPU

Ympärilläsi olevat ihmiset haastavat sinua tavallista enemmän. Älä anna heidän sekoittaa päätäsi äläkä varsinkaan suostu kenenkään manipuloitavaksi.

LEIJONA

Olet yrittänyt ratkaista jotain ongelmaa omin neuvoin. Ehkä on aika kääntyä asiantuntijan puoleen. Se ei ole merkki epäonnistumisesta vaan viisautta.

NEITSYT

Liika hälinä käy hermoillesi. Tarvitset hiljaisuutta ja omaa aikaa. Kun saat setvittyä ajatuksiasi rauhassa, tasapainosi palaa ja olet taas oma itsesi.

VAAKA

Osallistut kaikkeen, mihin sinua pyydetään, ja kutsuja sateleekin runsaasti. Olet suosittua seuraa, joten joku voi nyt osoittaa romanttistakin kiinnostusta.

SKORPIONI

Kannat kaunaa jollekulle, joka on kohdellut sinua huonosti. Haaskaat vain energiaasi hautomalla ikäviä ajatuksia. Etsi ja vaali mieluummin harmoniaa.

JOUSIMIES

Vaikka elämä junnaisi nyt paikallaan, älä hötkyile vaan pysy uskollisena asioille, joita rakastat ja joihin uskot. Älä myy arvojasi halpaan hintaan.

KAURIS

Haet aivan liikaa vahvistusta ja hyväksyntää muilta ja pahoitat mielesi kohdatessasi vastustusta. Pohdi, minkä vuoksi annat niin paljon valtaa muille.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?