Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 15.–21.2.

Kohtaamisissasi on seuraavan viikon ajan salaperäistä taikaa, kalat! Me Naisten viikon horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tällä viikolla kullekin horoskooppimerkille.

15.2. 11:30

OINAS 21.3.–19.4.

Olet haaveellinen ja päättämätön, ja käyntiin pääseminen kestää tavallista kauemmin. Näennäisen päämäärätön haahuilukin voi silti olla hyvin hyödyllistä ja poikia teräviä havaintoja ja oivalluksia. Jakson lopulla seuraelämä ja romantiikka kutsuvat.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jokin isompi hanke häämöttää. Nyt on oikea hetki miettiä, millaista tukea kaipaat ja keneltä sitä voisi pyytää. Unohda mielistelijät ja oman edun tavoittelijat. Valitse ihminen, joka näkee potentiaalisi, mutta uskaltaa myös kyseenalaistaa valintojasi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Pääset niittämään aiempien ponnistelujesi satoa. Jokin pitkään muhinut suunnitelma voi alkaa konkretisoitua hämmästyttävän nopeasti. Saatat päätyä jonkin aatteen tai päämäärän suhteen samanmieliseen seuraan, jolloin voitte yhdistää voimanne.

RAPU 22.6.–22.7.

Intohimo on valtava voimavara, ja vaikka se joskus saattaa viedä harhapoluille, nyt eksymisestä ei ole vaaraa. Pidä siis huoletta innostusta ja aitoa tunnetta majakkanasi. Se johdattaa sinua kohti jotain uutta. Tarpeesi toteuttaa sisintäsi on melkoinen.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Osaat tuoda itseäsi ja ajatuksiasi esiin kiehtovasti. Sinussa on nyt aimo annos karismaa, ja saat ehdotuksesi läpi ilman sen suurempia suostutteluja. Varo silti muiden pompottamista ja itsekkyyttä. Anteliaisuus ja jakaminen tuovat iloa ja menestystä.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Osaksesi lankeaa jonkinlainen alkuunpanijan rooli, ja hoidatkin sen tehokkaasti ja tyylikkäästi. Kehitystä toivomaasi suuntaan voi tapahtua niin romantiikan suhteen kuin talousasioissakin. Osaat esiintyä eduksesi ja pärjäät tiukoissakin tilanteissa.

VAAKA 23.9.–22.10.

Sinusta huokuu lämmintä karismaa, jota kannattaa käyttää vaikkapa uusien sosiaalisten verkostojen luomiseen. Perusta kirja- tai muu harrastuspiiri tai järjestä sokkotreffit sinkkuystävälle. Sinulla on nyt erityinen kyky saattaa oikeat ihmiset yhteen.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Elämässäsi isot asiat ovat mallillaan, joten voit nyt keskittyä hienosäätöön. Saatat innostua kohentamaan kotisi ilmettä tai tekemään muutoksia ruokavalioosi tai päivittäisiin rutiineihisi. Ihmissuhteissasi on vastavuoroisuutta ja aitoa välittämistä.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Syvälliset ja rehelliset keskustelut ja avautumiset kuuluvat jaksoon ja saattavat sinut entistäkin läheisempiin väleihin rakkaittesi kanssa. Sinussa on lämpöä ja avarakatseisuutta, joka voi houkutella vieraampiakin kääntymään puoleesi vaikeuksissaan.

KAURIS 22.12.–20.1.

Jokin haaveesi alkaa saada konkreettisia muotoja, ja on tullut aika pohtia sen rahoitukseen liittyviä asioita. Älä lyö vielä mitään lukkoon, sillä ratkaisu saattaa löytyä taholta, jota et vielä osaa ajatellakaan. Ihmissuhteissasi vallitsee harmonia.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Jakso suosii esilläoloa ja eteenpäin pyrkimistä. Älä tuhlaa resurssejasi tyhjänpäiväisyyksiin vaan käytä niitä asioihin, joissa on sisältöä ja jotka kannustavat kehittymään ja oppimaan uutta. Pidä itsesi liikkeessä niin fyysisesti kuin henkisestikin.

KALAT 20.2.-20.3.

Viehätysvoimasi on tenhoavaa, ja saatat saada itsellesi uusia ihailijoita. Kohtaamisissa on salaperäistä taikaa. Huomaat kenties saavasi enemmän ja parempaa kuin pyydätkään, sillä muut näkevät nyt mielellään ylimääräistä vaivaa sinun vuoksesi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?