Päivän horoskooppi keskiviikkona 15.2.

Ilo irti tästä päivästä, vaaka! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

15.2. 1:30

VESIMIES

Mukava yllätys piristää päivääsi. Löydät ehkä jotain, josta olet pitkään haaveillut – tai kohtaat mielenkiintoisen henkilön. Ole avoin uusille asioille.

KALAT

Jokin haaste hermostuttaa, ja jättäisit mielelläsi vastaamatta siihen. Älä jänistä. Selättämällä pelkosi pääset nauttimaan aidosta voittajafiiliksestä.

OINAS

Luvassa on sekaannuksia, jotka eivät johdu sinusta mutta viskovat ikävästi kapuloita rattaisiisi. Älä raivostu, se syö vain turhaan omaa energiaasi.

HÄRKÄ

Olet asettanut itsellesi tavoitteen, mutta nyt sitoutuneisuuttasi koetellaan. Jos asia on aidosti tärkeä, älä sabotoi sitä ohikiitävän nautinnon takia.

KAKSONEN

Viime aikojen paine hellittää, ja elämäsi seestyy. Saat hengähtää hetken ja ladata akkujasi. Prosessi etenee, vaikka et koko aikaa touhuakaan sen parissa.

RAPU

Muutosvoimat jylläävät. Haluaisit pysäyttää liikkeen ja käpertyä peiton alle. Ei hätää. Kipuilu kuuluu osana prosessiin, ja suunta on ehdottomasti hyvä.

LEIJONA

Olet unohtanut jotain tärkeää ja nyt joudut setvimään työllä ja tuskalla siitä aiheutuneita seuraamuksia. Laiminlyönti voi rokottaa myös lompakkoasi.

NEITSYT

Sinun on vaikeaa päästä sisälle johonkin ryhmään. Tunnet itsesi ulkopuoliseksi. Älä pinnistele turhaan, löydät omat hengenheimolaisesi aivan muualta.

VAAKA

Tänään kannattaa olla liikkeellä ja aktiviinen. Ympärilläsi riittää kaaosta, mutta sinulta tuntuu onnistuvan kaikki. Loistopäivä, ota siitä ilo irti!

SKORPIONI

Mielialasi heittelevät, ja muutkin saavat tuntea sen nahoissaan. Älä kaada pahaa mieltäsi muiden niskaan. Etsi rakentavampia tapoja purkaa tunteitasi.

JOUSIMIES

Kuulet ilkeämielisiä juoruja etkä tiedä, miten suhtautua asiaan. Jätä huhupuheet omaan arvoonsa ja puolusta niiden kohdetta. Lojaaliutesi palkitaan.

KAURIS

Jokin kotiin liittyvä käytännön asia vaatii toimenpiteitä. Urakoi se alta pois. Olet sangen aistikkaalla tuulella, mikä tuo päivääsi erityistä hehkua.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?