Päivän horoskooppi tiistaina 14.2.

Tiedätkö, miten läheisilläsi menee, oinas? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

14.2. 1:30

VESIMIES

Olet suorastaan pitelemätön. Luovuutesi kukoistaa ja älysi loistaa. Keksit tuoreita tapoja ajatella ja toimia ja ratkaiset hetkessä orastavat ongelmat.

KALAT

Erikoinen sattumus värittää päivääsi ja tuo siihen ripauksen taikaa. Taloustilanteesi on nyt hyvä, mutta varaudu silti tuleviin yllättäviin menoihin.

OINAS

Jos olet laiminlyönyt läheisiäsi, nyt on hyvä hetki korjata asia. Kutsu ystävät ja rakkaat koolle ja keskity aidosti kuuntelemaan, mitä heille kuuluu.

HÄRKÄ

Energiatasosi on matala, ja kavahdat turhaa hälinää ja hurlumheitä. Karsi kaikki ylimääräinen tekeminen ja rauhoitu itsellesi mieluisan asian parissa.

KAKSONEN

Pursuat energiaa ja luovuutta. Nyt kannattaa kirjata mielessä rönsyilevät ideat muistiin ja tarkastella niiden toteutuskelpoisuutta rauhassa myöhemmin.

RAPU

Joku elättelee romanttisia toiveita suhteesi. Huomio imartelee, mutta jos et ole hänestä aidosti kiinnostunut, ilmaise se suoraan mutta ystävällisesti.

LEIJONA

On aika miettiä viime aikoina tehtyjä päätöksiä. Jos emmit, ota aikalisä ja pohdi, tulisiko muuttaa kurssia ja tehdä jotain toisin kuin olit aikonut.

NEITSYT

Päivääsi leimaa romantiikka. Luvassa voi olla onnistuneet treffit tai lemmen leiskuntaa vakituisen kumppanin kanssa. Yllättävät kohtaamisetkin ovat mahdollisia.

VAAKA

Sosiaalinen elämäsi on erityisen antoisaa, ja rentoudut mielelläsi ystäviesi seurassa. Joku läheisesi kaipaa tavallista enemmän huomiotasi ja rohkaisua.

SKORPIONI

Päivä on hektinen ja vie sinusta mehut niin, että illalla haluat vain kaatua sänkyyn kaikkesi antaneena. Kehu itseäsi siitä, että saat paljon aikaan.

JOUSIMIES

Kupliva energia siivittää päivääsi. Olet varsinainen vitsiniekka ja piristät muita pilailemalla ja flirttailemalla jokaisen kohdalle osuvan kanssa.

KAURIS

Kehittele jotain mukavaa tekemistä ja kutsu ystäviä koolle. Pääsi kaipaa tuuletusta ja rentoa hauskanpitoa, jotta luovuutesi ja toimintakykysi elpyvät.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?