Päivän horoskooppi sunnuntaina 12.2.

Miten jaksat, vaaka? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

12.2. 1:30

VESIMIES

Olet hyvin energinen, ja sosiaalinen elämäsi on vilkasta. Päädyt nyt helposti seurueiden keskipisteeksi. Puoleesi käännytään ja ajatuksiasi kuunnellaan.

KALAT

Saatat tänään olla tavallista huolimattomampi puheissasi. Pidä erityisesti huolta siitä, ettet vahingossa jaa sinulle uskottuja salaisuuksia eteenpäin.

OINAS

Sinulla on vahva visio asiassa, joka ei edisty. Ole joustavampi ja huomioi toistenkin toiveet, niin prosessi pyörähtää liikkeelle yllättävän helposti.

HÄRKÄ

Jokin miellyttävä yllätys tai odottamaton onnenkantamoinen osuu kohdallesi ja nostaa mielialasi korkeuksiin. Ystävistä on tänään erityisen paljon iloa.

KAKSONEN

Pääset hyötymään taloudellisesti jostain onnekkaasta sattumasta. Yhteistyö muiden samanhenkisten kanssa sopii sinulle paremmin kuin yksin puurtaminen.

RAPU

Kaipaat lämpöä ja rakkautta – ja viihdytkin parhaiten sellaisten ihmisten seurassa, jotka tuntevat sinut ja joiden kanssa voit olla huoletta oma itsesi.

LEIJONA

Saat ahaa-elämyksen, joka auttaa sinua suhtautumaan johonkin asiaan tai henkilöön uudella, rakentavammalla tavalla. Antoisa ja mielenkiintoinen sunnuntaipäivä.

NEITSYT

Sinulta vaadittaisiin enemmän periksiantamattomuutta ja jämäkkyyttä jonkin ongelman edessä. Usko kykyihisi selättää haaste ja ryhdy rivakasti toimeen.

VAAKA

Huolehdi nyt ensisijaisesti omasta jaksamisestasi. Kunnolla levänneenä tehokkuutesi on aivan toista luokkaa, ja sinusta on enemmän iloa läheisillesikin.

SKORPIONI

Raha-asiat kaipaavat huomiotasi, ja jonkinlainen korjausliike voi olla paikallaan. Jonkun henkilön käytös hämmentää. Kysy häneltä suoraan, missä mättää.

JOUSIMIES

Olet tarmokas ja aikaansaava. Uusi tuttavuus ilmestyy elämääsi. Näe vaivaa ja tutustu häneen kunnolla. Hänellä voi olla merkitystä tulevaisuudellesi.

KAURIS

Jokin hankalahko askare tai asia pitää hoitaa, mutta siitä suoriuduttuasi olosi huojentuu huomattavasti. Sinua odottaa myös jokin miellyttävä yllätys.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?