Päivän horoskooppi perjantaina 10.2.

Romantiikkaa luvassa, härkä! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

10.2. 1:30

VESIMIES

Päivääsi on ladattu kaikki menestyksen edellytykset. Olet itsevarma ja karismaattinen. Lisäksi onnistut olemaan oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan.

KALAT

Romanttiset ajatukset jylläävät mielessäsi ja sydämessäsi. Kumppani pääsee kylpemään huomionosoituksissasi. Sinkut taas valloittavat sydämiä leikiten.

OINAS

Olet railakkaalla tuulella ja vauhdikas käänteissäsi. Luvassa onkin varsin jännittävää menoa niin ihmissuhteissasi kuin muillakin elämäsi osa-alueilla.

HÄRKÄ

Jokin pitkään junnannut tai päänvaivaa aiheuttanut asia lähtee rullaamaan, mikä huojentaa oloasi huomattavasti. Ilmassa on runsaasti romantiikkaa.

KAKSONEN

Jokin elämys, tapahtuma tai kohtaaminen koskettaa sinua ja innostaa arvioimaan uudelleen tekemiäsi valintoja. Merkittävä oivallus on syntymäisillään.

RAPU

Olet tavallista vakavamielisempi. Keskittymiskykysi on hyvä, ja haluat saattaa asioita valmiiksi. Saatkin paljon aikaiseksi, mikä kohottaa mielialaasi.

LEIJONA

Laadi pitkän tähtäimen suunnitelmia sen sijaan että pyrkisit saamaan pikaisia tuloksia. Saat elämääsi väljyyttä, kun kaiken ei tarvitse tapahtua hetkessä.

NEITSYT

Päivääsi leimaa erityisen vahva tekemisen meininki. Kaikki, mihin ryhdyt täydestä sydämestäsi, sujuu kuin leikki. Jokin yllätys on kuin piste i:n päälle.

VAAKA

Panosta enemmän jaksamiseesi. Väsyneenä olet kömpelö ja altis vahingoille, joten tee jotain sellaista, joka piristää ja auttaa sinua lataamaan akkujasi.

SKORPIONI

Olet saanut enemmän kuin osasi haasteista, mutta nyt saat vetää henkeä. Asiat luistavat omalla painollaan, ja ihmissuhteissa on aivan erityistä lämpöä.

JOUSIMIES

Vireesi on huippuluokkaa. Tartut eteesi tuleviin haasteisiin tarmokkaasti ja suoriudut tehtävistäsi rivakasti. Joku kaipaa neuvojasi tai rohkaisuasi.

KAURIS

Olet hajottanut energiaasi liian laajalle. Nyt on aika lopettaa liehuminen siellä täällä ja etsiä fokus. Myös läheiset kaipaisivat enemmän huomiotasi.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?