Päivän horoskooppi keskiviikkona 8.2.

Millaisia viestejä annat, kaksonen? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

8.2. 1:30

VESIMIES

Satsaa elämänlaatuusi ja tee valintoja, jotka edistävät sitä. Kun teet asioita, joista nautit, jaksat vastata paremmin eteesi tuleviin haasteisiinkin.

KALAT

Sinusta löytyy nyt aivan uudenlaista puhtia. Ehkä innostut karistamaan jonkin haitallisen tavan tai luopumaan aikansa eläneistä asioista ja tavaroista.

OINAS

Ihmissuhteesi ovat mutkattomia ja sosiaalinen elämäsi vilkasta ja antoisaa. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä yllätys saattaa nyt osua kohdallesi.

HÄRKÄ

Suoraksi luulemasi polku alkaa mutkitella, kun peruutukset, sekaannukset tai myöhästymiset sekoittavat suunnitelmiasi. Maltti ja huumori ovat tarpeen.

KAKSONEN

Annat nyt tahtomattasi ristiriitaisia viestejä, joten ei mikään ihme, jos koet tulevasi väärinymmärretyksi. Panosta tietoisesti selkeämpään viestintään.

RAPU

Aikataulusi joutuvat koetukselle häiriöiden tai muutosten vuoksi. Kyse on kuitenkin pikkuasioista, joten älä anna niiden pilata muuten mukavaa päivää.

LEIJONA

Päivääsi sisältyy sekä haasteita että hienoja mahdollisuuksia. Nyt pitää osata olla samanaikaisesti valpas ja varovainen ja pelata korttinsa oikein.

NEITSYT

Saatat nyt joutua yllättäviin tilanteisiin, joihin joudut reagoimaan nopealla varoitusajalla. Tänään ei kannata laskea varman päälle minkään suhteen.

VAAKA

Jos olet väsynyt ja innoton, itsesi piiskaaminen ei auta. Pohdi, olisiko elintavoissasi ehkä parantamisen varaa ja ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi.

SKORPIONI

Jokin ulkomaihin liittyvä asia, henkilö tai matka nousee tärkeään rooliin, ja sillä voi olla merkitystä tulevaisuutesi kannalta enemmän kuin luulitkaan.

JOUSIMIES

Raha-asiasi vaativat tarkastelua, ja voit joutua hieman suitsimaan menojasi. Kituuttamisesta ei kuitenkaan ole kyse, pienestä kurinpalautuksesta vain.

KAURIS

Sinusta huokuu nyt tyyneyttä, joka auttaa muitakin rauhoittumaan. Seesteisessä seurassasi viihdytään ja mielipiteitäsi kuunnellaan tarkalla korvalla.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?