Päivän horoskooppi tiistaina 7.2.

Olethan tarkkana (kuin porkkana), neitsyt! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

7.2. 1:30

VESIMIES

Olet anteliaalla tuulella ja jaat apuasi, aikaasi ja huomiotasi muille vaivojasi säästämättä. Toimintasi huomataan, ja se saa muutkin ryhdistäytymään.

KALAT

Sinulta vaaditaan nyt diplomaatin kykyjä, sillä joudut osalliseksi toisten ihmisten väliseen kiistaan. Jokin asumiseen liittyvä asia kaipaa hoitamista.

OINAS

Aika on otollinen rohkeille esiintuloille ja profiilin nostamiselle. Jos olet haaveillut isommista saappaista, nyt niitä voi jo ryhtyä sovittelemaan.

HÄRKÄ

Kaipaat elämääsi jotain aivan omaa. Älä väheksy tuota tarvetta. Ehkä voisit elvyttää jonkin vanhan harrastuksen tai aloittaa aivan uuden projektin?

KAKSONEN

Kireytesi hellittää, minkä ansiosta kykenet olemaan entistä avoimempi kohtaamisille ja keskusteluille. Jokin niistä osoittautuu erityisen hedelmälliseksi.

RAPU

Sinulle tarjoutuu tilaisuus purkaa tuntojasi jonkun samanhenkisen kanssa, mikä keventää mieltäsi ja askeleitasi tuntuvasti. Ruoki kauneudennälkääsi.

LEIJONA

Olet positiivinen ja luottavainen, joten pienet vastoinkäymiset eivät sinua lannista. Joku läheisesi kaipaisi tukea ja hyötyisi rohkaisevista sanoistasi.

NEITSYT

Ole tarkka, ettet anna heppoisia lupauksia vain päästäksesi helpolla irti hankalasta tilanteesta. Jokin perhejäseneen liittyvä asia vaatii järjestelyjä.

VAAKA

Elämäsi on nyt seesteistä – ja sinulta liikenee rohkaisun sana ja turvallinen olkapää niiden tarpeessa olevalle ystävälle. Nautit kunnon keskusteluista.

SKORPIONI

Olet altis ärsyyntymään, mutta maltin menetys ei edesauta mitään. Hedelmällisempää olisi ottaa etäisyyttä harmin aiheuttajiin ja etsiä mielenrauhaa.

JOUSIMIES

Kutsuja ja tarjouksia satelee. Jos et karsi jotakin, huomaat pian olevasi tilanteessa, jossa sinun pitäisi pystyä olemaan kahdessa paikassa samaan aikaan.

KAURIS

Olet herännyt huolehtimaan hyvinvoinnistasi. Rivakka kuntokuuri voikin nyt olla juuri se, mitä kaipaat. Kunnon kohoamisen ohessa mielesikin virkistyy.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?