Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 1.–7.2.

Kaoottinen jakso luvassa – keskity siis olennaiseen, vaaka! Me Naisten viikon horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tällä viikolla kullekin horoskooppimerkille.

1.2. 11:30

OINAS 21.3.–19.4.

Käytä rohkeammin luovuuttasi elämäsi eri osa-alueilla. Se auttaa sinua saamaan enemmän irti tekemisistäsi ja tarjoaa raikkaita näkökulmia. Ilmassa on kilpailunhalua, ja joku voi kokea sinut uhaksi. Pidä tunteesi kurissa ja keskity omiin tekemisiisi.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Kunnianhimo nostaa päätään. Menoasi ryydittää nyt tavallista vahvempi energisyys ja päättäväisyys, joten olet suorastaan pysäyttämätön. Voimajakso kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mutta vauhtisokeutta on syytä varoa. Jätä aikaa ihmissuhteillekin.

KAKSOSET 21.5.–21.6.

Elämässäsi on nyt paljon liikkuvia osia, mikä asettaa haasteita ja voi lisätä epävarmuuden tunnetta. Anna asioiden hakea uomaansa: älä pyri reagoimaan jokaiseen nytkähdykseen. Keskity konkreettisiin asioihin, kuten laadukkaaseen ravintoon ja lepoon.

RAPU 22.6.–22.7.

Mikäli jokin elämäsi osa-alue on ollut rempallaan tai hoitamatta, tämä jakso sopii erinomaisesti sen kuntoon laittamiseen. Olet reipas ja aloitekykyinen ja osaat erottaa olennaisen turhasta. Sinussa on vetovoimaa, ja saat osaksesi romanttista huomiota.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Elämässäsi riittää säpinää, eikä kiinnostavista tapahtumista ja kohtaamisista ole pulaa. Hillitse kuitenkin toistaiseksi intoasi lähteä mukaan uusiin hankkeisiin ja keskity mieluummin entisiin. Jokin niistä on puhkeamassa kukkaan ja ansaitsee huomiosi.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Jakso on toiminnantäyteinen. Tehokkuutesi pääsee nyt oikeuksiinsa. Älä suostu ottamaan liikaa asioita hoidettavaksesi vaan anna muidenkin tehdä osansa. Ruoki luovuuttasi. Tee jotain virkistävää vain omaksi iloksesi. Eräs henkilö tuottaa yllätyksen.

VAAKA 23.9.–22.10.

Keskittyminen ja priorisointi ovat ne työkalut, joiden avulla selviät kunnialla tästä hektisestä ja ehkä hieman kaaosmaisestakin jaksosta. Tärkeintä on unohtaa turhat kiistat ja haihattelut. Tee vähän, mutta hyvin – siten voit hyötyä taloudellisestikin.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Olet nyt hieman häilyväinen etenkin ihmissuhteissasi. Salamaromanssi voi pyyhkäistä jalat altasi, ja myöhemmin ihmettelet itsekin, mikä sinuun iski. Käytä sanan säilää harkiten, sillä varsinkin suuttuneena voit nyt sanoa jollekulle liiankin pahasti.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Suitsi impulsiivisuuttasi. Yllättävät tempaukset ja nopeat mielenmuutokset käyvät läheistesi hermoille. Se johtaa tunnelman kiristymiseen ja turhiin riitoihin, vaikka tarkoituksesi ei olisikaan ärsyttää. Valitse kohde, johon haluat panostaa.

KAURIS 22.12.–20.1.

Sinulla on nyt oivalliset mahdollisuudet saavuttaa monenlaista menestystä. Erityisen onnistuneet kaupat, onnenkantamoiset ja suotuisat sopimukset ovat kohdallasi tavallista todennäköisempiä. Pysy valppaana ja ole valmis tarttumaan tilaisuuksiin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Tunnet tarvetta ladata akkujasi ja viettää aikaa omissa oloissasi. Teetkin viisaasti, jos kuuntelet tarpeitasi ja annat kehollesi ja sielullesi, mitä ne kaipaavat. Jakson loppupuoli on suotuisa raha-asioiden suhteen. Kenties keksit uuden tulonlähteen.

KALAT 20.2.–20.3.

Jakso vaikuttaa verkkaiselta, mutta se on merkityksellinen. Sinulle jää paljon aikaa ajatella, ja jokin pinnan alla kytenyt idea tai ajatus voi nyt nousta pintaan. Sen merkitys saattaa osoittautua hyvin suureksi ja vaikuttaa etenkin ihmissuhteisiisi.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?