Päivän horoskooppi keskiviikkona 1.2.

Ole selkeä sanoissasi, neitsyt! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

1.2. 1:30

VESIMIES

Uskallat nyt tuoda esiin ajatuksiasi ja tunteitasi tavallista avoimemmin ja vivahteikkaammin. Se tekee sinusta muiden silmissä aivan vastustamattoman.

KALAT

Joku koettaa manipuloida sinua syyllistämällä tai vetoamalla tunteisiisi. Älä anna periksi. Keskity omiin asioihisi ja toimi haluamallasi tavalla.

OINAS

Jokin kova rutistus tai muu voimiasi verottanut hanke on tullut päätökseen. Muista palautumisen, levon ja rentoutumisen tärkeys. Vaali ihmissuhteita.

HÄRKÄ

Sinuun kohdistetaan vaatimuksia ja odotuksia. Vaikka selviätkin kaikesta kunnialla, tee selväksi itsellesi ja muille, missä kohtuuden raja kulkee.

KAKSONEN

Nyt ei pidä hötkyillä eikä sooloilla. Ota faktat faktoina ja perusta päätöksesi niihin tunteiden sijaan. Asiallisuutta ja tarkkuutta tarvitaan.

RAPU

Joku koettaa hämmentää sinua, mutta älä provosoidu. Pysy tyynenä äläkä poikkea suunnitelmistasi. Suuntasi on oikea, ja tiedät, mitä olet tekemässä.

LEIJONA

Elintapojen tarkistus tekisi hyvää. Itsekurisi on kuitenkin melko olematon, mikä on haastava yhdistelmä. Aseta selkeä tavoite ja lähde liikkeelle pienin askelin.

NEITSYT

Mikäli haluat tulla kuulluksi ja ymmärretyksi, sinun pitää parantaa ulosantiasi. Älä vihjaile vaan kerro selkeästi, mitä odotat tai haluaisit tehtävän.

VAAKA

Sinun tekee mieli uudistua, mutta emmit syöksyä päätä pahkaa tuntemattomaan. Se on viisasta. Tutki rauhassa eri vaihtoehtoja ja anna itsellesi aikaa.

SKORPIONI

Jokin henkilö tai tapahtuma menneisyydestä palaa tämän tästä mieleesi. Nyt voisi olla hyvä hetki ottaa asia käsittelyyn ja selvittää se lopullisesti.

JOUSIMIES

Jokin solmimasi sopimus tai antamasi lupaus tulee nyt lunastettavaksi. Mistä ikinä onkaan kyse, tee se auliisti ja hyvin. Elämässäsi alkaa uusi vaihe.

KAURIS

Tahtotilasi on vahva. Puolustat vimmaisesti ihmisiä ja asioita, joihin uskot. Saat ajatuksesi kuuluviin, mutta varaudu myös perustelemaan kantasi.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?