Päivän horoskooppi tiistaina 31.1.

Miten menee, kaksonen? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

31.1. 1:30

VESIMIES

Saat loistoidean, ja innostuksesi tarttuu muihinkin. Hankkeesi saa lentävän lähdön, joten nyt ei kannata pitää kynttilää vakan alla vaan antaa palaa.

KALAT

Menoja ja toimintaa riittää, mutta varaa aikaa myös romanttisille ja hauskoille hetkille. Ne auttavat ihmissuhteitasi kukoistamaan kiireen keskelläkin.

OINAS

Jokin ideasi vaatii yhä hiomista, joten vielä ei kannata esitellä sitä laajemmalti. Sen sijaan päivä tarjoaa uusia näkökulmia ja mukavaa toimintaa.

HÄRKÄ

Sosiaaliset kohtaamiset antavat paljon, joten keskity ja panosta niihin kunnolla. Isommat hankinnat sen sijaan kannattaa suosiolla jättää myöhemmäksi.

KAKSONEN

Olet ailahtelevaisella tuulella, ja tunteet ovat vaarassa kärjistyä. Vaikka tunteet läikkyisivätkin, yritä toimia maltillisesti ja oikeudenmukaisesti.

RAPU

Toiset toimivat sinulle nyt peilinä, jonka avulla voit tarkastella turvallisesti sekä vahvuuksiasi että heikkouksiasi. Opettavainen ja tunteikas päivä.

LEIJONA

Ajaudut ikävään välikäteen etkä tiedä, miten toimia. Lienee parasta seurailla rauhassa asioiden etenemistä, ettet ainakaan hämmennä niitä entisestään.

NEITSYT

Olet vahvasti läsnä kohtaamisissa ja kaikessa, mihin ryhdyt. Saatkin päivästä irti enemmän kuin yleensä. Jonkin asian merkitys selviää vasta myöhemmin.

VAAKA

Pieni itsetutkiskelu olisi paikallaan, jotta ymmärtäisit paremmin, miten olet päätynyt nykyiseen tilanteeseesi. Ole rehellinen ja ota opiksi virheistäsi.

SKORPIONI

Jos jokin asia elämässäsi tökkii, se kertoo siitä, että pitää toimia toisin. Etsi luovia ratkaisuja, niin näet, miten asiat alkavat sujua ja ilo lisääntyy.

JOUSIMIES

Laske ainakin kymmeneen ennen kuin ryntäät mukaan sinulle tarjottuun uuteen hankkeeseen. Selvitä ensin keskeneräiset projektit, niin et joudu pulaan.

KAURIS

Kohtaat pettymyksen. Voit lohduttautua sillä, että aikojen saatossa tulet näkemään asian aivan toisessa valossa ja saat tilalle jotain paljon parempaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?