Päivän horoskooppi maanantaina 30.1.

Rakkauselämäsi on kihisevän kuumaa, leijona! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

30.1. 1:30

VESIMIES

Sinua houkutellaan mukaan monenlaisiin rientoihin. Valitse vain ne, joihin haluat aidosti mukaan, sillä liian hektinen meno kääntyy helposti stressiksi.

KALAT

Sinulle tarjoutuu tilaisuus tutustua ihmiseen, josta voi olla sinulle paljon apua tulevaisuudessa. Missä siis kuljetkin, pidä silmäsi ja korvasi avoinna.

OINAS

Orastavat riidat kannattaa nyt puhaltaa poikki heti alkuunsa. Voimavaroja ei pidä tuhlata turhanpäiväisiin taisteluihin. Vaali ennen kaikkea harmoniaa.

HÄRKÄ

Viettäisit päivän mieluiten omissa oloissasi leppoisasti puuhastellen. Saattaa kuitenkin olla, että muiden ansiosta suunnitelmasi menevät uusiksi.

KAKSONEN

Päiväsi loistoa himmentävät väärinkäsitykset tai jokin pettymys romantiikan saralla. Mistään lopullisesta menetyksestä ei sentään ole kyse.

RAPU

Olosi on hieman ristiriitainen. Vaikka vietät mielelläsi aikaa ihmisten parissa, ärsytyskynnyksesi on samalla matala – ja ajaudut helposti sanaharkkaan.

LEIJONA

Vireesi on hyvä, ja nautit erityisesti fyysisistä haasteista. Hikoile pois, sillä ponnistelu aktivoi mieltäsikin. Rakkauselämä on nyt kihisevän kuumaa.

NEITSYT

Sosiaaliset kuviot, etenkin romanttiset sellaiset, tuottavat paljon mielihyvää. Olet haluttua seuraa ja pääset esiintymään eduksesi monissa tilanteissa.

VAAKA

Päivä suosii muutoksia, mutta sen sijaan, että yrittäisit muuttaa toisia, panosta itsesi kehittämiseen tai muihin elämänlaatuasi kohentaviin asioihin.

SKORPIONI

Ilmassa on suuria tunteita, sekä omiasi että muiden. On hyvä ilmaista ne avoimesti ja suoda se muillekin, mutta turhia ylilyöntejä kannattaa välttää.

JOUSIMIES

Aikasi on kortilla, joten pidä varasi, ettet tule haalineeksi ohjelmaasi liikaa menoja ja aktiviteetteja. Ystävyyssuhteet kannattaa nostaa etusijalle.

KAURIS

Joudut tekemään päätöksen, joka vaikuttaa monen elämään. Älä yritä ostaa muiden hyväksyntää. On mahdotonta miellyttää kaikkia, ja eteenpäin on mentävä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?