Päivän horoskooppi lauantaina 28.1.

Vientiä piisaa, kauris! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

28.1. 1:30

VESIMIES

Jokin ihmissuhde on syvenemässä, mikä voi yllättää ja kenties hämmentääkin. Anna sille tilaisuus, kuulostele sydäntäsi ja katso, mihin kaikki johtaa.

KALAT

Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia askarruttaa. Jättäisit sen mieluusti jonkun toisen hoidettavaksi, mutta se ei kannata. Tee päätökset itse.

OINAS

Joudut tekemään ratkaisun, joka ei ole yksiselitteisen hyvä tai huono. Varaudu perustelemaan kantasi asiaan ja seisomaan vankasti päätöksesi takana.

HÄRKÄ

Vastaa myöntävästi sinulle esitettyyn kutsuun, sillä se tuo mukanaan mahdollisuuden tavata uusia mielenkiintoisia henkilöitä ja päästä verkostoitumaan.

KAKSONEN

Viikonloppu pursuaa iloja ja viettelyksiä. Monet hyvät aikomukset ja itsellesi antamasi lupaukset lentävät romukoppaan. No, kerran täällä vain eletään.

RAPU

Kiinnitä huomiota siihen, miten usein teet asioita muita miellyttääksesi ja sivuutat omat mieltymyksesi ja toiveesi. Harjoittele tervettä itsekkyyttä.

LEIJONA

Suhtaudut nyt valoisasti ja optimistisesti tulevaisuuteen ja näet edessäsi lukuisia mahdollisuuksia ja avoimia ovia. Saatat hyvinkin olla oikeassa.

NEITSYT

Jokin asia, josta sytyt, on lähemmän tutkimisen arvoinen. Paneudu siihen huolellisesti, sillä se saattaa kuulua tavalla tai toisella tulevaisuuteesi.

VAAKA

Puuhaat innokkaana siellä täällä, eikä mikään tunnu liian vaikealta tai vastenmieliseltä. Jokainen tarmonpuuskasi tuntuu vain lisäävän energiaasi.

SKORPIONI

Ihmissuhteissa riittää kiemuroita. Sinua vaaditaan tilille asioista, joihin sinulla ei ole osuutta. Saat oikoa väärinkäsityksiä uupumukseen asti.

JOUSIMIES

Ole varovainen siinä, mitä päästät suustasi tänään. Jokin möläytys saattaa loukata jotakuta syvästikin, vaikka et tarkoittaisikaan mitään pahaa.

KAURIS

Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus romanssiin, mutta sen kestävyydestä ei ole takeita. Joka tapauksessa vientiä ja mahdollisuuksia hauskanpitoon piisaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?