Yhtä merkkiä odottaa jalat alta vievä kokemus – ystävänpäivähoroskooppi kertoo, kenelle on tarjolla rakkauden huumaa

Yhdelle ystävänpäivä lupaa kosinnan, joku toinen tuntee itsensä harmikseen kolmanneksi pyöräksi.

Ystävänpäivä on lämpimien tunteiden aikaa. Katso, millaista helmikuuta horoskooppi lupaa sinulle.

14.2. 6:00

Oinas 21.3.–21.4.

Elät juuri harvinaisen upeaa vuotta, siksi monet juhlapäivät, ystävänpäivä mukaan lukien, tulevat olemaan sinulle erityisen lämminhenkisiä. Uudet alut ovat tänä vuonna menestyksellisiä, olkoon sitten kyseessä raha-asiat, kodin vaihtaminen tai uusi työ. Niiden mukana tulet törmäämään uusiin naapureihin, työkavereihin tai ystäviin. Romantiikkaa etsivä oinas löytää sitä erityisesti ystävänpäivän tienoilla.

Härkä 21.4.–22.5.

Merkistäsi on juuri poistumassa seitsenvuotiskriisin ainekset, joten saatat yllättää ystäväsi poikkeuksellisella irtiotolla arjen harmaudesta. Joudut kuitenkin kiinnittämään huomiota ilmaisuusi – olethan varma, mitä haluat sanoa? Kompastelet lauseissasi ja lauot huolimattomia puolitotuuksia, ja ystäväsi eivät ole varmoja tarkoitusperistäsi. Merkin lopulla syntyneet liitelevät omissa sfääreissään, vaaleanpunainen pilvi pitää järkevyyden loitolla.

Ystäväsi pysyvät nyt vauhdissasi huonosti.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Olet melkoinen turbomoottori, ja ystäväsi pysyvät nyt vauhdissasi huonosti. Tuhannen ja yhden tehtävän keskellä löytyy onneksi pieni hetki myös hyvälle ystävälle. Varo, ettet nokittele etkä päsmäröi tänä arvokkaana hetkenä. Sinussa asuu alkuvuoden tienoilla päämäärätietoinen suorittaja, joka ei mielellään kuuntele muiden mielipiteitä. Merkin loppupuolella syntyneet eivät tulee toimeen kaikkien kanssa; sydänystävän erottaa joukosta.

Rapu 22.6.–22.7.

Ystävänpäivä houkuttelee ravun taiteen, musiikin tai kulttuurin pariin. Ystävän vieminen elokuviin, teatteriin tai oopperaan voi olla erityisen onnistunut veto, ja kynttiläillallinen hienossa ravintolassa ajaa varmasti asiansa. Koska taivaankansi tarjoilee myös aimo annoksen romantiikkaa, kosituksi tuleminen tai rakkauden tunnustaminen voi olla osalle jalat alat vievä kokemus. Herkkä rapu liitelee maanpinnan yläpuolella.

Kynttiläillallinen hienossa ravintolassa ajaa varmasti asiansa.

Leijona 22.7.–23.8.

Viime aikoina hieman rankkoja kokenut leijona röyhistää rintansa ja suunnistaa kohti uusia seikkailuja. Ystävänpäivänä tämä lämminhenkinen jellona osaa tehdä päivästä ikimuistoisen, ja lahjat kuuluvat päivän kulkuun. Merkin viimeisellä viikolla syntyneiden on kuitenkin syytä jarrutella ylimääräistä tuhlaamista, sillä alkuvuosi vaatii talouden saralla ponnistelua. Kuunvaihteessa syntyneet saavat ehdottomasti ystävänpäivän parhaat lahjat.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Odotat paljon ystävyyssuhteiltasi ja panostat aikaasi ja resurssejasi yhteiseen hyvään, mutta saat nyt valitettavan vähän takaisin. Ystävilläsi tuntuu olevan muita menoja, ja harmiksesi tunnet itsesi kolmanneksi pyöräksi. Hauskanpito ei tunnu luonnolliselta hieman takakireässä ilmapiirissä. Lähetä hassunhauskat viestit niin tutuille kuin puolitutuillekin, huumorisi kantaa ja saa unohtamaan pienet erimielisyydet ystäväpiirissä.

Vaaka 23.9.–23.10.

Olet melkoinen sananiekka ja osaat asetella lauseesi taidolla ja tyylillä; ystävänpäivän huulenheitto on sinun heiniäsi. Samalla toimeliaisuutesi ja ahkeruutesi asettavat sinut ystäväpiirissä suorittajan rooliin. Varailet pöytää ravintolasta, lippuja elokuvateatterista tai paikkoja konsertista, ja muut tulevat siivelläsi hauskaan päivään. Ihanan touhukas päivä päättyy osaltasi ongelmien kuunteluun, olet lisäksi olkapää sydänsuruisille.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Kaipaat talven keskellä irrottelua enemmän kuin mikään muu merkki. Ystävänpäivän osuminen keskelle viikkoa voi kuitenkin jarrutella menohalujasi, ja tyydyt hieman pienempään toimintapläjäykseen. Rakkauselämässäsi on nyt tavallista enemmän suuria odotuksia ja unelmia. Älä kuitenkaan pety, jos putoat maankamaralle. Kumppanisi ei ehkä ostanutkaan sinulle sormusta tai muistanut sinua hienolla lahjalla.

Jousimies 22.11.–23.12.

Ystävänpäivän tunnekäyrä näyttää merkissäsi huikeimmalta, ja matka tai talvitapahtuma toimii voimaannuttavana kokemuksena. Jos kuun vaihteessa syntyneet paistattelevat päivää palmujen alla, merkin viimeisellä viikolla syntyneet joutuvat tyytymään jäähileeseen. Siellä tai täällä, tunnelma kohoaa kuitenkin hyvän seuran ansiosta. Loppuillasta voi ilmaantua parisuhdeselvittelyä, joka kaipaa syvempää tonkimista.

Tunnelma kohoaa hyvän seuran ansiosta.

Kauris 23.12.–20.1.

Merkkisi tyhjeni juuri ystävänpäivän alla, joten rauhallisen leppoisa viikon alku tuo tullessaan tarpeen lepoon ja menojen karsimiseen. Saatat lähetellä mukavia terveisiä ja hauskoja tervehdyksiä ystävänpäivän kunniaksi, mutta et kaipaa ympärillesi turhaa hälinää. Viime aikojen tuhlailu saa myös kiristämään kukkaron nyörejä, kalliit lahjat jäävät tänä vuonna ostamatta. Kauris nauttii ansaitsemastaan omasta ajasta hyvällä omatunnolla.

Vesimies 20.1.–20.2.

Vauhdikkaat viestintäviikot ovat juuri ystävänpäivän kohdalla parhaimmillaan, joten vesimies tulee olemaan juuri se merkki, jolta saat eniten viestejä ja huomionosoituksia. Lyhyt vierailu vesimiehen luona ei onnistu, sillä jutut rönsyilevät maasta taivaaseen. Kortit, sydänrasiat tai korut ovat vesimiehen tapa ilmaista kiintymystään. Vauhdikkaampi merkin edustaja vie sinut päivän kunniaksi keilaamaan tai hiihtolenkille.

Kala istuu ystävänpäivänä vaaleanpunaisen pilven reunalla.

Kalat 20.2.–21.3.

Romanttinen hörhöily kuuluu tänä vuonna kaloille, ihanat lahjat ja pehmeät viestit kuuluvat merkin tapaan ilmaista rakkautta ja kiintymystä. Kala istuu ystävänpäivänä vaaleanpunaisen pilven reunalla, joten mikään järkiperäinen suunnitelma ei ota toteutuakseen. Kalan kanssa kannattaa suunnistaa kynttiläillalliselle tai romanttiseen elokuvaan, kyyneltulvan keskelle on hyvä muistaa ottaa nenäliinapakka.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?