Päivän horoskooppi keskiviikkona 25.1.

Jokin sekoittaa pasmasi, rapu! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

25.1. 1:30

VESIMIES

Olet vedenjakajalla. Elämääsi on tulossa jotain uutta, ja samalla siitä häviää jotain vanhaa, mikä saattaa aiheuttaa paitsi haikeutta myös helpotusta.

KALAT

Rahaan liittyvät kysymykset nousevat keskeisiksi. Vaikka vaistosi toimivat hyvin, on silti hyvä ottaa asioista kunnolla selvää ennen isoja päätöksiä.

OINAS

Sinulla on nyt taianomainen kyky osua oikeaan. Olet itsevarma ja luotat intuitioosi tavallista vahvemmin. Totuuden pimittäjät paljastuvat vääjäämättä.

HÄRKÄ

Ihmissuhteissasi on nyt kipinää ja intohimoa. Olet tavallista seikkailunhaluisempi ja uskallat tehdä aloitteita ja ehdotuksia rohkeammin kuin yleensä.

KAKSONEN

Jos haluat asioiden tapahtuvan toiveittesi mukaan, sinun kannattaa nyt tehdä ne itse alusta loppuun. Olet hyvin kriittinen ja haluton kompromisseihin.

RAPU

Jokin kohtaaminen tai yhteydenotto sekoittaa pasmasi. Mieti, mikä siinä oli niin erityistä, sillä se voi sisältää siemenen isoonkin elämänmuutokseen.

LEIJONA

Innostuksesi ja tarmosi ovat nyt sitä luokkaa, että hitaampia hirvittää. Olet hyvin idearikas ja aikaansaava mutta saatat laiminlyödä yksityiskohdat.

NEITSYT

Kaipaat elämääsi enemmän haastetta ja mahdollisuuksia kehittyä. Jos työ tai muu elämä ei niitä tarjoa, on aika aloittaa jokin uusi, innostava projekti.

VAAKA

Olet häilyväinen, ja jollet pidä varaasi, saatat nyt sortua turhan hätäisiin päätöksiin tai heräteostoksiin, jotka ihmetyttävät myöhemmin itseäsikin.

SKORPIONI

Saat osaksesi paljon ihailua, mutta mieluummin ottaisit vastaan konkreettista apua tai järkeviä neuvoja. Romanssin sijaan olet kiinnostunut tuloksista.

JOUSIMIES

Tee tänään jotain tavallisista rutiineistasi poikkeavaa. Olet vaarassa urautua, mikä johtaa pian kyllästymiseen ja sen myötä holtittomiin irtiottoihin.

KAURIS

Jokin kiinnostuksen kohteesi on jäänyt viime aikoina turhan vähälle huomiolle. Pidä huolta, että sinulle jää aikaa omistautua mielekkäälle tekemiselle.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?