Päivän horoskooppi lauantaina 24.12.

Ilmassa on paljon tunteita, härkä. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

24.12.2022 1:30

KAURIS

Olet hyvässä vireessä. Jos vielä onnistut säilyttämään leppoisuutesi ja hyväntuulisuutesi juhlahumun keskellä, on jouluaattosi likimain täydellinen.

VESIMIES

Älä murehdi asioita vain omassa päässäsi, vaan puhu niistä läheistesi kanssa. Huomaat, että ääneen lausuttuina ne asettuvat oikeisiin mittasuhteisiinsa.

KALAT

Olet levoton. Kun kuulostelet, mistä olosi johtuu, huomaat, ettei ole syytä huoleen. Kupliva tunne kielii pinnan alla muhivasta luovasta prosessista.

OINAS

Olet valovoimainen ja saat osaksesi ihailua, jonka rohkaisemana voit intoutua ylilyönteihin. Nauti suosiosta, mutta pidä järki päässä ja jalat maassa.

HÄRKÄ

Ilmassa on jouluna paljon tunteita, ja väärinkäsityksiltä voi olla vaikea välttyä. Sopua kannattaa kuitenkin aina tavoitella. Tyydy kompromisseihin.

KAKSONEN

Jos olet viime aikoina laiminlyönyt läheisiäsi, nyt on korkea aika paikata tilanne. Keskity jouluna rakkaisiisi ja mukavan tunnelman luomiseen.

RAPU

Joku yrittää provosoida sinua, mutta saa huomata lyöneensä kirveensä kiveen. Selvität tilanteen tyylikkäästi, mikä kohottaa mukavasti itsetuntoasi.

LEIJONA

Joku tarkkailee tekemisiäsi. Kyse ei kuitenkaan ole arvostelunhalusta: hänen kiinnostuksensa pohjautuu ihailuun. Ota huomio kunnianosoituksena.

NEITSYT

Joku koettaa horjuttaa itseluottamustasi tai kyseenalaistaa valintojasi. Älä anna hänen mielipiteilleen liikaa painoarvoa. Tiedät, mitä olet tekemässä.

VAAKA

Elämääsi on joulun jälkeen tulossa paljon uutta. Luota kuitenkin siihen, että muutokset ovat hyvästä, ja asiat menevät parhain päin.

SKORPIONI

Älä odota täydellisyyttä itseltäsi äläkä muiltakaan, niin huomaat, että ilmapiiri muuttuu heti leppoisammaksi. Paineiden hellittäessä onnistut paremmin.

JOUSIMIES

Luovuutesi on huipussaan, joten ilmennä sitä rohkeasti myös juhlapyhien aikaan. Osaat nyt tehdä läheistesi elämästä hauskempaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?