Päivän horoskooppi perjantaina 25.11.

Ole oma itsesi, kalat! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

25.11. 1:30

JOUSIMIES

Olet utelias ja kokeilunhaluinen. Suo se itsellesi, mutta vain niiden resurssien puitteissa, jotka sinulla nyt on käytössäsi. Älä ota hölmöjä riskejä.

KAURIS

Jokin ihmissuhde on koetellut hermojasi ja sydäntäsi, mutta nyt ongelmat ovat historiaa, ja huomaat koettelemusten vahvistaneen suhdetta entisestään.

VESIMIES

Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden seurassa viihdyt aidosti ja uskallat olla täysin oma itsesi. Se auttaa sinua lataamaan akkusi – ja jaksat taas loistaa.

KALAT

Haluat kovasti olla mieliksi jollekulle. Liika yrittäminen kuitenkin kääntyy helposti itseään vastaan. Ole aito oma itsesi, niin olet hurmaavimmillasi.

OINAS

Pura liika energiasi fyysiseen harjoitteluun, niin olosi tasaantuu. Joku kysyy taas neuvoasi, eikä ihme. Olet hyvä löytämään nopeasti oikeat ratkaisut.

HÄRKÄ

Pieni irtiotto tekisi terää, joten vastaa kutsuihin myöntävästi. Ja jos niitä ei kuulu, pane itse töpinäksi ja järjestä jotain hauskaa ja yllättävää.

KAKSONEN

Pidä tunteesi sivussa, jos haluat päästä töissä tavoitteeseesi määräajassa. Muussa kuin työelämässä tunteita on turha säästellä, joten tuhlaa surutta hellyyttä läheisiisi.

RAPU

Et vaadi muilta täydellisyyttä, joten miksi vaatisit sitä itseltäsikään? Sano suoraan, jos et osaa, jaksa tai halua tehdä jotain ja katso, mitä tapahtuu.

LEIJONA

Mielesi on aktiivinen ja hamuaa paljon kiinnostavaa tekemistä, mutta kehosi oireilee kertoakseen, ettei tahdo jaksaa kovaa tahtiasi. Hidasta ja lepää.

NEITSYT

Yrität ratkoa asioita liiaksi järjellä. Kannattaa muistaa, että useinkaan se, mikä näyttää paperilla mahtavalta, ei ole yksilön kannalta paras ratkaisu.

VAAKA

Hehkut lämpöä ja vedät puoleesi ihmisiä, jotka haluavat siitä osansa. Elämä tuntuu mielekkäältä, ja onnistut hyvin ummistamaan silmäsi ikäviltä asioilta.

SKORPIONI

Olet hieman epävarma ja tuhlaat aikaa epäolennaisiin asioihin. Ota askel taaksepäin ja pyri muodostamaan kokonaiskuva tilanteesta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?