Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 23.–29.11.

Yhdelle merkille on luvassa rutkasti rakkautta ja romantiikkaa! Me Naisten viikon horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tällä viikolla kullekin horoskooppimerkille.

23.11. 11:30

OINAS 21.3.–19.4.

Ajatuksissasi ja sanoissasi on nyt erityistä latausta ja sormissasi taikaa. Uskallat asettaa riman korkealle, sillä tiedät kykeneväsi paljoon. Olet ripeä ja varmaotteinen, ja kaikki, mihin ryhdyt, tuntuu onnistuvan odotettuakin paremmin. Loistava jakso.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Jos olet potenut epävarmuutta, nyt löydät sisäisen tasapainon, ja päätösten tekeminen helpottuu. Mikäli maltat keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, tulokset ovat huomattavasti parempia kuin siellä täällä heiluessa. Karsi ja priorisoi.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Rakkaus ja romantiikka ovat jakson parasta antia. Jos olet haikaillut kumppania, voit nyt hyvinkin törmätä toiveitasi vastaavaan ihmiseen. Vakiintuneet taas löytävät suhteestaan aivan uuden vaihteen, ja kipinät sinkoilevat kiivaammin kuin aikoihin.

RAPU 22.6.–22.7.

Sinulla on halua ja kykyä muokata elämääsi itsesi näköiseksi. Näet, mitkä asiat sotivat arvojesi kanssa, ja uskallat karsia niitä kovallakin kädellä. Sama pätee ihmissuhteisiisi. Joku saattaa nyt jäädä kelkasta, mutta aidosti toimivat suhteet syvenevät.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Jonkinlainen irtiotto tai ainakin kunnon irrottelu tulee nyt tarpeeseen. Olet juhlien väriläiskä ja tunnelman luoja, mutta sen lisäksi saatat kaivata jonkinlaista ravistelua myös arkeen ja rutiineihisi. Kokeile ennakkoluulottomasti uusia asioita.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Mikäli podet epämääräistä levottomuutta, se kertoo siitä, että luovuutesi ja muu sisäinen potentiaalisi etsii purkautumiskanavaa. Työnnä rationaalisuus hetkeksi syrjään ja kuulostele, mitä sisimpäsi viestii. Anna rohkeasti enemmän tilaa intuitiollesi.

VAAKA 23.9.–22.10.

Tarvitset nyt tarpeeksi älyllisiä haasteita tai jonkin inspiroivan projektin, sillä riittävien haasteiden puutteessa muutut helposti tyytymättömäksi ja saatat sortua liikaan hedonismiin tai muihin ylilyönteihin. Hakeudu innostavaan, samanhenkiseen seuraan.

SKORPIONI 23.10.–22.11.

Olet energinen, luova ja idearikas, ja sinun kannattaa hyödyntää näitä vahvuuksiasi nyt etenkin rahaan ja omaisuuteen liittyvien asioiden edistämisessä. Saatat keksiä uuden tulonlähteen tai onnistua muutoin kohentamaan taloustilannettasi.

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Olet nyt tavanomaista kunnianhimoisempi ja päättäväisempi, ja mahdollisuutesi onnistua ovatkin varsin hyvät. Varo kuitenkin liiallista päsmäröintiä ja kyynärpäätaktiikkaa pyrkiessäsi kohti tavoitettasi. Saavutat haluamasi nopeammin pehmein keinoin.

KAURIS 22.12.–20.1.

Alitajuntasi työstää jotain asiaa kiivaasti, minkä vuoksi voit kärsiä keskittymisvaikeuksista tai tuntea tarvetta nukkua tavallista enemmän. Älä vaadi itseltäsi samaa tehokkuutta, mihin yleensä pystyt. Jakson varsinainen anti paljastuu myöhemmin.

VESIMIES 21.1.–19.2.

Ystävyys ja kumppanuus ovat jakson keskiössä. Jokin suhde voi näyttäytyä yllättäen aivan uudessa valossa, mikä syventää suhdetta entisestään. Olet energinen ja ulospäinsuuntautunut ja löydät helposti yhteisen sävelen uusienkin tuttavuuksien kanssa.

KALAT 20.2.–20.3.

Joudut nyt jonkinlaiseen testiin, jossa motivaatiotasi koetellaan. Jos tahtotilasi riittää ja tavoitteesi on tärkeä, läpäiset sen kyllä, mutta jos innostuksen palo ei riitä, hanke voi karahtaa kiville. Seuraelämä tarjoaa suosiota ja uuden ihailijan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?