Päivän horoskooppi keskiviikkona 23.11.

Ethän soimaa itseäsi, kaksonen! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

23.11. 1:30

JOUSIMIES

Osaat luoda leppoisan ilmapiirin. Tarjoa sen suojissa turvasatama stressaantuneelle ystävälle. Hän osaa arvostaa sitä enemmän kuin kenties tajuatkaan.

KAURIS

Jokin ihmissuhteesi on nyt murroksessa. Älä piilottele tunteitasi vaan paljasta korttisi avoimesti. Siltä pohjalta muutoksetkin on helpompi kohdata.

VESIMIES

Ympärilläsi kuohuu, etkä voi muuta kuin katsoa tapahtumia sivusta ja yrittää parhaasi mukaan pysyä kärryillä. Hillitse halusi puuttua asioiden kulkuun.

KALAT

Jokin asia vaatisi toimenpiteitä, mutta avun saaminen on hidasta tai monen mutkan takana. Hermoilu tai raivoaminen eivät tepsi. Asia hoituu aikanaan.

OINAS

Pidä mielesi ja kalenterisi avoimina, sillä päivällä on varallesi upeita mahdollisuuksia. Sinun pitää vain muistaa olla hereillä ja vastaanottavainen.

HÄRKÄ

Nyt on otollinen hetki pohtia, miten voisit kohentaa elämäsi laatua. Esimerkiksi jostain paheesta luopuminen onnistuu nyt tavallista kivuttomammin.

KAKSONEN

Jokin mennyt asia palaa kummittelemaan. Älä soimaa itseäsi vanhoista erheistä vaan mieti mieluummin, miten paljon oletkaan oppinut kantapään kautta.

RAPU

Mielesi on kirkas ja tahtotilasi vahva, ja laadit mielelläsi tulevaisuudensuunnitelmia. Saatat huomata olevasi valmis isompaankin elämänmuutokseen.

LEIJONA

Pidä katseesi pallossa ja keskity vain siihen, mikä juuri nyt on tärkeää. Muuten on vaara, että alat huseerata siellä täällä saamatta mitään valmiiksi.

NEITSYT

Jos elämässäsi on keskeneräisiä asioita tai sopimattomia riitoja, nyt on oivallinen hetki etsiä niihin sopivia ratkaisuja. Olet luova ja hyväntahtoinen.

VAAKA

Älä suostu painostettavaksi ratkaisuihin, joihin et ole vielä valmis. Opettele tunnistamaan rajasi ja puolustamaan niitä ystävällisesti mutta jämäkästi.

SKORPIONI

Kiinnitä huomiota elintapoihisi ja ryhdy mahdollisesti tarvittaviin korjausliikkeisiin. Tee pieniä muutoksia vähän kerrallaan ja pidä niistä kiinni.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?