Päivän horoskooppi lauantaina 29.10.

Pane asiat tärkeysjärjestykseen, kaksonen. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

29.10.2022 1:30

SKORPIONI

Hankkeesi ovat vahvassa myötätuulessa, ja suunnitelmasi tuntuvat käyvän toteen kuin taikaiskusta. Ota onnekkaasta päivästä kaikki riemu ja hyöty irti.

JOUSIMIES

Jokin odottamaton kohtaaminen tekee sinuun vaikutuksen. Se saa sinut kenties muuttamaan aiempia käsityksiäsi tai tulevaisuutta koskevia suunnitelmiasi.

KAURIS

Selvitä itsellesi, mitä haluat, äläkä syyttele toisia, mikäli sinulta puuttuu jotain. Ota rohkeammin vastuuta omasta tyytyväisyydestäsi ja tarpeistasi.

VESIMIES

Joku tai jokin herättää tänään mielenkiintosi. Ihmettelet itsekin, miten kyseinen asia nyt vetää sinua puoleensa. Asia on ehdottomasti lähemmän tarkastelun arvoinen.

KALAT

Mukava yllätys piristää ja voi vaikuttaa elämääsi pidemmälläkin tähtäimellä. Kyseessä on ehkä maisemanvaihdos tai kotiin ja asumiseen liittyvä muutos.

OINAS

Tee jotain hyvää ja pyyteetöntä muiden hyväksi. Se nostaa omaakin mielialaasi. Olet mainiossa vireessä, joten ehdit ja jaksat olla nyt monessa mukana.

HÄRKÄ

Romantiikasta ja ihailijoista ei ole pulaa. Sinussa tuntuu olevan nyt jotain aivan erityistä, joka saa muiden päät kääntymään ja sydämet läpättämään.

KAKSONEN

Sukulaisiin tai perheeseen liittyvä asia vaatii nyt huomiotasi, ja voit joutua järjestelemään viikonlopun ohjelmasi uusiksi. Pane asiat tärkeysjärjestykseen.

RAPU

Luovuutesi kaipaa herättelyä. Pienikin muutos piristää kummasti, joten käytä mielikuvitustasi ja tee jotain tavanomaisista rutiineistasi poikkeavaa.

LEIJONA

Joku yrittää nyt provosoida tai haastaa sinua. Pidä kiinni arvokkaasta käytöksestä äläkä ryhdy riitelemään. Jälkikäteen voit olla tyytyväinen itseesi.

NEITSYT

Älä anna kenenkään horjuttaa luottamustasi kykyihisi tai asiaan, jota haluat edistää. Pyydä sen sijaan neuvoa ja tukea henkilöltä, joka tukee aikeitasi.

VAAKA

Lisääntyvä pimeys voi tuntua vauhdin hidastumisena ja vetämättömyytenä. Ole itsellesi lempeä, mutta älä piiloudu peiton alle. Ystävien seura piristää.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?