Päivän horoskooppi keskiviikkona 5.10.

Härkä on tänään oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

5.10. 1:30

VAAKA

Sädehdit ja uhkut vetovoimaa joutumatta juurikaan pinnistelemään asian eteen. Seuraasi himoitaan, ja joku voi pettyä karvaasti jäädessään siitä paitsi.

SKORPIONI

Eteesi tulee mahdollisuus, joka kannattaa hyödyntää viipymättä. Olet sekä fyysisesti että älyllisesti hyvässä vireessä, ja elämässäsi riittää säpinää.

JOUSIMIES

Olet luottavainen, eivätkä edes postiluukusta tipahtelevat laskut nitistä hyvää tuultasi. Hieno asenne, jonka myötä päivästäsi ei voi tulla kuin hyvä.

KAURIS

Olet hajottanut energiaasi liikaa. Siksi mikään ei etene, ja takkisi tuntuu tyhjältä. Pysähdy, kerää voimia ja tartu asioihin jämäkästi yksi kerrallaan.

VESIMIES

Olet sanavalmis ja nokkela ja viihdyt seurueiden keskipisteenä saamastasi positiivisesta huomiosta nauttien. Muista antaa suunvuoro välillä muillekin.

KALAT

Olet vauhdikas ja altis hukkaamaan tavaroitasi. Et muutenkaan malta kiinnittää riittävästi huomiota yksityiskohtiin, mikä saattaa kostautua myöhemmin.

OINAS

Eteesi tulee tänään monenmoista selvitettävää, mutta suoriudut kaikesta tyylikkäästi ja malttiasi menettämättä, joten päivästäsi tuleekin mitä mainioin.

HÄRKÄ

Onnistut olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Jokin kohtaaminen tai elämys tekee sinuun suuren vaikutuksen ja nostaa mielialaasi pitkäksi aikaa.

KAKSONEN

Tarjolla on tänään niin paljon kaikkea hauskaa ja houkuttelevaa, että mahdolliset suunnitelmasi rauhallisesta koti-illasta voivat muuttua melkoisesti.

RAPU

Edessäsi on näytön paikka, mikä voi jännittää. Ei hätää, taustatyö on tehty ja hallitset asian. Kunhan nyt vain pidät hermosi kurissa, niin hyvä tulee.

LEIJONA

Taloustilanteesi voi nyt mahdollistaa jonkin pitkään vaalimasi haaveen toteuttamisen. Tee se hyvällä omallatunnolla ja nauti. Ilosi tarttuu muihinkin.

NEITSYT

Olet venyttänyt jaksamisesi rajoja, ja nyt on aika hiljentää tahtia. Seuraelämä on vireää ja antoisaa ja auttaa sinua lataamaan akkusi uusia koitoksia varten.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?