Päivän horoskooppi tiistaina 4.10.

Nyt on paljon kaikkea uutta ja kiinnostavaa, kalat! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

4.10. 1:30

VAAKA

Olet kaikin puolin energinen ja aktiivinen, mutta etenkin älysi ja luovuutesi kipinöivät. Parhaat aivoitukset kannattaa ehdottomasti kirjata muistiin.

SKORPIONI

Sinulla on poikkeuksellisia ideoita ja näkemyksiä. Et suostu normien kahleisiin. Vaali ajatuksiasi ja pohdi, mitä konkreettista niistä voisi syntyä.

JOUSIMIES

Olet suosittu, kiltti ja huomaavainen. Se voi johtaa siihen, että suostut liian moneen kutsuun tai pyyntöön ja huomaat, ettei aikasi millään riitäkään.

KAURIS

Luvassa on tänään menestystä kilpailussa, peleissä ja urheilussa, joten niihin kannattaa panostaa. Pidä moraali korkealla äläkä sorru vippaskonsteihin.

VESIMIES

Aivotyö ja mielikuvitus ovat vieneet valtaosan huomiostasi, ja nyt kehosi alkaa pitää puoliaan. Tarjoa sille lepoa ja liikuntaa ja syö terveellisesti.

KALAT

Heittäydyt impulsiivisesti mukaan kaikkeen uuteen ja kiinnostavaan. Jokin uusista asioista tai tuttavuuksista saattaa jäädä elämääsi pidemmäksi aikaa.

OINAS

Viet mahdotonta hanketta eteenpäin pelossa, että jos löisit hanskat tiskiin, sinua pidettäisiin vastuuntunnottomana. Joskus luovuttaminen on viisautta.

HÄRKÄ

Varaa tietoisesti aikaa levolle ja rentoutumiselle. Leppoisa yhdessäolo ystävien kanssa tyynnyttää levotonta mieltäsi ja auttaa laskemaan kierroksiasi.

KAKSONEN

Sinulla piisaa ideoita ja tarmoa toteuttaa ne. Nyt kannattaakin markkinoida ajatuksiaan ja aloittaa uusia projekteja. Seuraelämä on vireää ja antoisaa.

RAPU

Saat tarjouksen, joka tuntuu sekä houkuttelevalta että uskaliaalta. Sulattele ehdotusta rauhassa. Uskallatko ottaa riskin? Uskallatko jättää ottamatta?

LEIJONA

Hoida itseäsi tekemällä kaikkea kiinnostavaa ja hauskaa ja välttämällä tietoisesti ikäviä asioita. Yllätyt huomatessasi, miten hyvää se sinulle tekee.

NEITSYT

Suhteeseesi erään henkilön kanssa on ilmaantunut säröjä, ja mikäli toivot asioiden paranevan, niitä on nyt syytä ryhtyä hienovaraisesti paikkailemaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?