Päivän horoskooppi perjantaina 30.9.

Mihin kohdistat energiasi, skorpioni? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

30.9. 1:30

VAAKA

Yrität olla järkevä, mutta teet päätöksesi lopulta enemmän tunnepohjalta. Koska olet vilpitön ja pyrkimyksesi on hyvä, ratkaisu osoittautuu oikeaksi.

SKORPIONI

Pyri välttämään uuvuttavia tunteenpurkauksia ja repiviä riitoja. Sinun kannattaa pysyä niin tyynenä kuin mahdollista ja kohdistaa energiasi viisaasti.

JOUSIMIES

Joku onnistuu pääsemään ihosi alle joko hyvässä tai pahassa. Tunnustele reaktioitasi ja yritä keksiä, miksi tällä henkilöllä on niin suuri valta sinuun.

KAURIS

Saat paneutua syvälliseen keskusteluun jonkun sellaisen kanssa, jonka seuraa olet kaivannut ja jonka mielipiteitä arvostat. Se inspiroi ja piristää.

VESIMIES

Olet tavallista kömpelömpi ja alttiimpi vahingoille, joten ehkä on syytä unohtaa ketteryyttä vaativat urheilulajit ja olla erityisen valpas toimissaan.

KALAT

Ilonpito ja elämästä nautiskelu ovat jääneet velvollisuuksien jalkoihin. Yritä löytää tasapaino töiden ja huvin välille. Ilottomuus ei jalosta ketään.

OINAS

Koet raataneesi saamatta kiitosta ja olet vaarassa katkeroitua. Pyristele irti negatiivisista ajatuksista ja salli itsellesi jotain erityisen mukavaa.

HÄRKÄ

Itsetuntosi on kunnossa – ja lupaudut auliisti mukaan haastaviltakin tuntuviin hankkeisiin. Hyvä, pääset esittelemään kykyjäsi aivan uusilla alueilla.

KAKSONEN

Mutkaton, leikkisä ja kepeä päivä. Yllättävät kohtaamiset ihmisten kanssa ovat hauskoja ja antoisia, eikä vastaasi tule mitään ylivoimaiselta tuntuvaa.

RAPU

Sanoillasi on paljon suurempi vaikutus kuin tajuatkaan, joten kiinnitä niihin erityistä huomioita ilmaistessasi mielipiteitäsi ja jakaessasi neuvoja.

LEIJONA

Jokin unohdus kostautuu, ja joudut paikkailemaan sitä. Asia korjautuu suhteellisen vähällä, eikä mitään peruuttamatonta tapahdu. Ilmassa on romantiikkaa.

NEITSYT

Tänään kannattaa olla tarkkana, sillä vedät vastustamattomasti puoleesi ihmisiä, ja eräs heistä voi tavalla tai toisella muuttaa koko elämäsi suunnan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?