Päivän horoskooppi torstaina 29.9.

Kuka saa pääsi pyörälle, leijona? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

29.9. 1:30

VAAKA

Kaipaat omaa rauhaa ja mahdollisuutta olla hetken aikaa suojassa toisten ihmisten tai työelämän sinuun kohdistamilta vaatimuksilta. Järjestä sitä.

SKORPIONI

Ihmissuhteet korostuvat. Joku saa sinut hehkumaan onnesta, joku taas ärsyttää niin, että voisit hyppiä seinille. Muista, että voit valita, miten reagoit.

JOUSIMIES

Sinua houkutellaan mukaan moneen menoon ja hankkeeseen. Keskity lujasti vain itseäsi todella kiinnostaviin juttuihin ja kieltäydy kohteliaasti muista.

KAURIS

Olet odottanut, että pääsisit näyttämään kykysi. Nyt aika alkaa olla kypsä sille, että pääset astumaan parrasvaloihin ja saat kaipaamaasi tunnustusta.

VESIMIES

Näet mahdollisuuden ja haluat tehdä siitä oitis totta. Innostus on vahvaa polttoainetta, mutta ei pieni ripaus kärsivällisyyttäkään olisi pahitteeksi.

KALAT

Olet nauttinut saadessasi edistää jotain hanketta omilla ehdoillasi, mutta nyt jonkun liiallinen sekaantuminen asioihin on alkanut syödä innostustasi.

OINAS

Jokin mitätön kiista voi paisua ilmiriidaksi, jos et valitse arvokkaampaa tapaa toimia ja peräänny tilanteesta. Toinen osapuoli ei nyt siihen kykene.

HÄRKÄ

Toimit varmaotteisesti odottamattomissa muutoksissa ja pääset esiintymään eduksesi jossain yllättävässä tilanteessa, jossa toisilla menee sormi suuhun.

KAKSONEN

Suunnitelmasi lentävät romukoppaan, ja päivästäsi tulee aivan erilainen kuin luulit. Jos pääset ärtymyksesi yli, löydät siitä paljon hyvää ja hauskaa.

RAPU

Vaistoat helposti ihmisten perimmäiset motiivit heidän sanojensa ja käytöksensä takaa ja reagoit huomatessasi niiden olevan keskenään ristiriidassa.

LEIJONA

Joku saa sydämesi läpättämään ja pääsi pyörälle. Jos olet kaivannut romanssia, tänään saattaa onnistaa. Jokin yllättävä uutinen muuttaa suunnitelmiasi.

NEITSYT

Uhkut elinvoimaa ja hyvää tuulta, minkä lisäksi tunnut tänään olevan vielä poikkeuksellisen onnekaskin, joten päivään kannattaa tarttua kaksin käsin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?