Päivän horoskooppi perjantaina 23.9.

Älä lannistu, skorpioni! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

23.9. 1:30

VAAKA

Joudut venymään melkoisesti ja käyttämään kaikki keinosi päästäksesi tavoitteeseesi, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Pidä siis katseesi maalissa.

SKORPIONI

Jokin haaste osoittautuu odotettua suuremmaksi, mutta älä lannistu. Sinulla on tässä oiva tilaisuus kasvaa täyteen mittaasi ja näyttää, mihin kykenet.

JOUSIMIES

Tiedät, mitä tahdot, mutta se ei tule vaivatta. Tarvitset paljon peräänantamattomuutta ja uskoa mahdollisuuksiisi. Älä luovuta ennen kuin olet perillä.

KAURIS

Joudut valitsemaan useasta hienosta vaihtoehdosta, sillä aikasi ja voimavarasi eivät riitä niihin kaikkiin. Puntaroi asioita rauhassa monelta kantilta.

VESIMIES

Jokin hankkeesi on vaikeuksissa. Älä puske väkisin, jotta asiat eivät menisi vain entistä pahemmin solmuun. Ota askel taaksepäin. Ongelma lymyää siellä.

KALAT

Olet leppoisalla tuulella etkä ota pieniä harmeja turhan vakavasti, minkä vuoksi ihmiset viihtyvät seurassasi. Jokin harrastus vie yhä enemmän aikaasi.

OINAS

Motivaatiosi ja jaksamisesi eivät ole kovin hyvissä kantimissa. Kiinnitä huomiota elintapoihisi ja mieti, löytyisikö syy haluttomuuteesi kenties niistä.

HÄRKÄ

Raha-asiat pyörivät mielessäsi, ja joudut kenties muuttamaan kulutustottumuksiasi saadaksesi taloutesi tasapainoon. Punnitse avoimesti eri vaihtoehtoja.

KAKSONEN

Ihmissuhteesi ovat vankalla pohjalla ja ne tuovat elämääsi iloa, lämpöä ja turvaa. Sinulla riittää intoa ja energiaa panostaa johonkin uuteen haasteeseen.

RAPU

Menestyt jossain hankkeessa yli odotusten – etenkin, jos saat tehdä yhteistyötä sopivan kumppanin kanssa. Älä kursaile vaan loista siinä, missä olet hyvä.

LEIJONA

Joku rohkaistuu kertomaan sinulle huolistaan. On tärkeää, ettet käännä huomiota omiin asioihisi, vaan maltat kuunnella, mitä hänellä on sanottavaa.

NEITSYT

Olet innoissasi uudesta hankkeesta, mutta ennen kuin heittäydyt sen kimppuun, varmista, että olet ymmärtänyt, mitä se todellisuudessa sinulta vaatii.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?