Päivän horoskooppi lauantaina 24.9.

Onni potkaisee neitsyttä! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

24.9. 1:30

VAAKA

Pääset osoittamaan kykyjäsi ja tuntemaan onnistumisen iloa. Sosiaalinen elämä tuottaa paljon iloa, ja romanttista säpinääkin on luvassa runsain mitoin.

SKORPIONI

Sinuun kohdistuu paljon odotuksia, ja saatat tuntea riittämättömyyttä, koska et pysty vastaamaan niihin kaikkiin. Älä ole liian ankara itseäsi kohtaan.

JOUSIMIES

Olet uhkarohkealla tuulella. Se voi palkita sinut upeilla kokemuksilla, mutta liian pitkälle vietynä myös saattaa kiipeliin. Älä ryhdy älyttömyyksiin.

KAURIS

Jokin asia vaivaa sinua, mutta et tiedä, miten ottaisit sen puheeksi asianosaisen henkilön kanssa. Suoruus, rehellisyys ja ystävällisyys toimivat hyvin.

VESIMIES

Jokin yllättävä tapahtuma panee nyt pasmasi sekaisin ja horjuttaa tasapainoasi. Älä turhaan pillastu tai hermoile. Asialle löytyy aivan viaton selitys.

KALAT

Nautit viikonloppuna sosiaalisesta elämästä. Kulttuurielämykset, kohtaamiset ja syvälliset keskustelut kohottavat mielialaasi ja lataavat akkujasi.

OINAS

Jokin matka tai tapahtuma tuo elämääsi hohtoa ja nostetta ja piristää mieltäsi. Eräs on kiinnostunut sinusta ja lähestyy sinua ehkä romanttisin elkein.

HÄRKÄ

Pyhitä lauantai rentoutumiselle. Tee asioita ihan vain huvin vuoksi ja vietä aikaa sellaisten ihmisten parissa, joiden seurassa sinun on hyvä olla.

KAKSONEN

Suunnitelmasi menevät uusiksi, ja joudut laatimaan tilalle uudet olemattomalla varoitusajalla. Onnistut yli odotusten. Päivä on yllättävä ja hyvin hauska.

RAPU

Pitkäaikainen haaveesi nostaa jälleen päätään. Mieti, mitä voisit tehdä sen eteen. Äläkä pidä unelmaasi salassa. Kerro siitä jollekulle, johon luotat.

LEIJONA

Pidät spontaaniudesta, mutta muut eivät ehkä niinkään. Suhtaudu ymmärtäväisesti niihin, jotka haluavat saada tietää tarkat aikataulut ja päivämäärät.

NEITSYT

Kohdallesi osuu viikonloppuna jokin onnenpotku. Älä jää turhaan ihmettelemään vaan ota siitä riemumielin ilo ja hyöty irti. Sinun onnesi ei ole muilta pois.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?